Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vám líbí klip Hlavolam od Chinaski?

Od: nikc® odpovědí: 11 změna:

Zdravím. Včera jsem viděla poprvé klip k písničce Hlavolam a byla jsem zklamaná. Byla tam nádherná, ale okoukaná Kuchařová a ještě jedna mlaďounká neokoukaná slečna. A okoukaný Malátný. Kdyby byl ve věku jako ty modelky, tak neřeknu, ale jemu je přes čtyřicet a musel tam asi být. Písničku jsem do té doby slyšela několikrát a líbí se mi moc. Proto to zklamání. Až ji uslyším z rádia příště, vybavím si ten příšerný videoklip, ve kterým "musela" mladinká holka obdivně koukat u baru na Malátnýho. Proč tam nedali někoho v jejich věku? Buď mladýho pěknýho kluka, když tam byly pěkný holky nebo naopak ženy kolem čtyřicítky, třicítky, k Malátnýmu. Připadalo mi to nevkusné. Ale spíš by potěšili ženské oko tím, kdyby tam nechali hrát mladýho pěknýho kluka. Takhle potěšili jen mužské oko a pár ženských. Například George Michael, když byl starší a to byl stále pěkný, do svých videoklipů nedával sebe, ale mladé. To si pamatuju, protože jsem marně čekala, kdy se v klipu objeví. A není jediný.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Toto ma byt blog - nekdo se chce vykecavat nebo to ma byt poradna?
hodnocení

To je volná diskuse, ne poradna.

Volná diskuze.

Když jsem ho pustil poprvé hned jsem si ho označil LIKE, než jsem písničku doposlouchal, tak jsem to zrušil. Dnes jsem si jí našel znovu a už dobrý. Asi jsem na první poslech byl moc náročný... s odstupem je dobrá.

A obsah klipu? Ze života *smich*

hodnocení

0x

Nějak mě ten klip nechává ledově klidnou.. Je to hrozný kýč a už jsem ho v podstatě zapomněla.. Nic pobuřujícího jsem na něm nenašla. Písnička dobře poslouchatelná, jako kulisa v pozadí při práci příjemný, ale mezi mé favority nepatří.

hodnocení

Dík za názor. Je to jen klip. Brát vážně se to nemůže. Ale kdyby se to vážně bralo a všichni muži po čtyřicítce měli jen dvacítky, tak koho by měli třicítky, čtyřicítky? Padesátníky nebo šedesátníky? :)

na tohle téma se mi líbí jeden vtip:

Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mě místní "pedofile" a podobně. A to jen proto, že jí je 21 a mně 55. Úplně nám zkazili desáté výročí. *haha*

hodnocení

0x

tak pisnicka me moc nevzala , videoklip tez ne , nwm proc tam cpou Kucharovou , uz vidim jak ji nekdo opousti jen tak , je pekna , uspesna a penez ma dost. Jinak radeji bych tam dal neokoukanou zenu

martinaa*
hodnocení

0x

Chinaski patří mezi mé dost oblíbené skupiny, ale tady se mi nelíbí moc ani hudba, ani klip. Proč tam hraje Malátný? To je poměrně úsměvná otázka... protože je frontman kapely a autor většiny písní.:) A i když tady vypadá docela sešle a ta patka je fakt strašná, před asi třemi roky jem ho měla na prohlídce našeho podzemí, byl strašně milý a nenápadný. A Kuchařová je holt teď poměrně známá, zřejmě je to reklamní tah.

Většina lidí neposlouchá Chinaski kvůli tomu, jak vypadají, protože i oni stárnou. Stejně jako nejsou lidi odvázaný ze vzhledu třeba Katapultu, Rolling Stones a jiných, kde je prostě hlavní hudba. Ne jako u hloupých a slaďoučkých boybandů*smich*.

doplněno 13.03.14 13:09:

To máte pravdu, je to nic moc, přesně ;). Oproti jiným klipům docela děs.

Teď ale moc nechápu poznámku s tím Georgem..*nevi*

hodnocení

Zdravím, taky jsem pana Malátnýho měla štěstí několikrát potkat v obchodě a vypadal dobře a sympaticky. Ale v tom klipu je nic moc. Narozdíl od těch dvou krásek:). George Michael je homosexuál, tak by v takovým klipu ani nehrál.

doplněno 13.03.14 18:38:

To je jedno. To jsem vlastně nepsala Vám, ale jako všem. V úvodu jsem psala, že George Michael před 20 lety nebyl v klipech jako je Freedom a Too funky vidět. Mohl tam být, ale prostě nebyl a mě tam třeba chyběl.

lotus*
hodnocení

0x

Já proti klipu nic nemám, takový nijaký. Malátný mi tam nevadí, ten tam patří, Kuchařová mi přijde trošku mimo. Dala bych prostor nějaké jiné ženě, tato propagaci nepotřebuje.

jedine

a jak se jmenuje ta neokoukaná slečna z klipu? (v baru)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]