Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Včera jsem viděla poprvé klip k písničce Hlavolam a byla jsem zklamaná. Byla tam nádherná, ale okoukaná Kuchařová a ještě jedna mlaďounká neokoukaná slečna. A okoukaný Malátný. Kdyby byl ve věku jako ty modelky, tak neřeknu, ale jemu je přes čtyřicet a musel tam asi být. Písničku jsem do té doby slyšela několikrát a líbí se mi moc. Proto to zklamání. Až ji uslyším z rádia příště, vybavím si ten příšerný videoklip, ve kterým "musela" mladinká holka obdivně koukat u baru na Malátnýho. Proč tam nedali někoho v jejich věku? Buď mladýho pěknýho kluka, když tam byly pěkný holky nebo naopak ženy kolem čtyřicítky, třicítky, k Malátnýmu. Připadalo mi to nevkusné. Ale spíš by potěšili ženské oko tím, kdyby tam nechali hrát mladýho pěknýho kluka. Takhle potěšili jen mužské oko a pár ženských. Například George Michael, když byl starší a to byl stále pěkný, do svých videoklipů nedával sebe, ale mladé. To si pamatuju, protože jsem marně čekala, kdy se v klipu objeví. A není jediný.
Nějak mě ten klip nechává ledově klidnou.. Je to hrozný kýč a už jsem ho v podstatě zapomněla.. Nic pobuřujícího jsem na něm nenašla. Písnička dobře poslouchatelná, jako kulisa v pozadí při práci příjemný, ale mezi mé favority nepatří.
Dík za názor. Je to jen klip. Brát vážně se to nemůže. Ale kdyby se to vážně bralo a všichni muži po čtyřicítce měli jen dvacítky, tak koho by měli třicítky, čtyřicítky? Padesátníky nebo šedesátníky? ![]()
Chinaski patří mezi mé dost oblíbené skupiny, ale tady se mi nelíbí moc ani hudba, ani klip. Proč tam hraje Malátný? To je poměrně úsměvná otázka... protože je frontman kapely a autor většiny písní.
A i když tady vypadá docela sešle a ta patka je fakt strašná, před asi třemi roky jem ho měla na prohlídce našeho podzemí, byl strašně milý a nenápadný. A Kuchařová je holt teď poměrně známá, zřejmě je to reklamní tah.
Většina lidí neposlouchá Chinaski kvůli tomu, jak vypadají, protože i oni stárnou. Stejně jako nejsou lidi odvázaný ze vzhledu třeba Katapultu, Rolling Stones a jiných, kde je prostě hlavní hudba. Ne jako u hloupých a slaďoučkých boybandů
.
To máte pravdu, je to nic moc, přesně
. Oproti jiným klipům docela děs.
Teď ale moc nechápu poznámku s tím Georgem..![]()
Zdravím, taky jsem pana Malátnýho měla štěstí několikrát potkat v obchodě a vypadal dobře a sympaticky. Ale v tom klipu je nic moc. Narozdíl od těch dvou krásek
. George Michael je homosexuál, tak by v takovým klipu ani nehrál.
To je jedno. To jsem vlastně nepsala Vám, ale jako všem. V úvodu jsem psala, že George Michael před 20 lety nebyl v klipech jako je Freedom a Too funky vidět. Mohl tam být, ale prostě nebyl a mě tam třeba chyběl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.