Nejste přihlášen/a.
vím, že je to američan (The Rock) a to tričko je z ameriky, ale možná bude i někde na českých eshopech, hledal jsem, ale někdo je v tom hledání určitě lepší než já! ) děkuji moc
Nechápu, když sem dá někdo dotaz a ještě fotku, že chce poradit přesně s tímto - tady v tom případě s tričkem, když jsem já dal dotaz na barevný kaktus, tak jsem dostal odpověď, pokud netrváš, tak je jasný, že trvá a chce, nebo to není psaný srozumitelně? A to šedý je hnusný ! opravdu bych zkusil ten :
to se omlouvám, věc vkusu. Mě se to šedé líbí víc. Nebylo jisté, zda jde o "značku"nebo konkrétní typ. Ovšem tohle přesné není problém najít, jen, aby bylo možné zasílat do Česka. google.com/...
no, já nevím, já to beru tak, že když je přímo fotka a někdo se na něco ptá, tak je upnutý k té věci na fotce a nechápu co na tom nebylo jisté, stejně tak jako to bylo jisté i u mých dotazů na barevné kaktusy. Prostě jen to co je na obrázku, samozřejmě nové...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.