Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit tohle tričko - eshop

Od: shady* odpovědí: 5 změna:

vím, že je to američan (The Rock) a to tričko je z ameriky, ale možná bude i někde na českých eshopech, hledal jsem, ale někdo je v tom hledání určitě lepší než já! :)) děkuji moc

Kde koupit tohle tričko - eshop

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud netrváš přímo na tomhle (konkrétní nápis + barva), tak na ebay pochodíš, dokonce i hezčí... ale cena je dost hrozná :)

ebay.com/...

Kde koupit tohle tričko - eshop #2

stezach*
hodnocení

0x

buymyautograph.com/...

tady!

doplněno 09.04.14 20:05:

link uz neni aktivni...hmmm tak asi uz to neni mozne,...

doplněno 09.04.14 21:15:

store.lancasterltd.com/...

(zde zase nejde zadat velikost, bude zrejme vyprodane, zkus napsat email)

http://www.popscreen.com/p/MTU2Njg0NTk2/mike-tyson-thweetness-t-shirt

a tady je slusnej vyber :)

ukulele*
hodnocení

0x

Nechápu, když sem dá někdo dotaz a ještě fotku, že chce poradit přesně s tímto - tady v tom případě s tričkem, když jsem já dal dotaz na barevný kaktus, tak jsem dostal odpověď, pokud netrváš, tak je jasný, že trvá a chce, nebo to není psaný srozumitelně? A to šedý je hnusný ! opravdu bych zkusil ten :

store.lancasterltd.com/...

to se omlouvám, věc vkusu. Mě se to šedé líbí víc. Nebylo jisté, zda jde o "značku"nebo konkrétní typ. Ovšem tohle přesné není problém najít, jen, aby bylo možné zasílat do Česka. google.com/...

ukulele*

no, já nevím, já to beru tak, že když je přímo fotka a někdo se na něco ptá, tak je upnutý k té věci na fotce a nechápu co na tom nebylo jisté, stejně tak jako to bylo jisté i u mých dotazů na barevné kaktusy. Prostě jen to co je na obrázku, samozřejmě nové...

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 10. 04. 2014 12:34:13
Bylo by vhodnější se soustředit na původní dotaz, než komentovat příspěvky rádců. Je na každém rádci, co z dotazu, tak jak je položen, vyčte, jak mu porozumí a jak na něj odpoví. Tazatel má vždycky možnost svůj dotaz upřesnit a doplnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]