Nejste přihlášen/a.
Dobrej.Sháním kalhoty do mokrých oblastí takže asi nějaké šustákové.Bydlím na chatě u vody a je tam věčně mokrá tráva.Mylíte že se tyhle jen tak nepromočí?díky.
a proc ne skateboardove nepromokave, ktere udrzi urcity vodni sloupec... mam bundu reebok alpine pro a muze prset jak chce a je mi to jedno ... nezda se mi ze by sustaky nejak moc pomohly pokud je treba nenastrikate sprejem na textil
doplněno 09.04.14 22:13:je jasny, ze jsou drazsi (ta bunda nova stoji skoro 10 tis), ale ja treba tu bundu koupil za 2tis na votocvohoz.cz/... a mela vsechny stitky a visacky a vonela novotou
Do mokre travy na chatu jsou nejlepsi gumaky a nohavice zastrcene dovnitr.
Skutecne nepromokavych kalhot a bot je na chatu skoda - obvzlast pokud tam delate nejakou hrubsi praci a cokoliv jineho provlhne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.