Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde budou další OH?

Od: hankadvorakova odpovědí: 8 změna:

Ještě neskončila Sochi.ru OH, ale kde a jaká (letní - zimní) bude příští? :D
PS: Nepište mi sem že je to brzo já to vím :D :)
Děkuju :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

2016 - letní - Rio de Janeiro
2018 - zimní - Pchjongčchang, Jižní Korea
2020 - letní - Tokio

doplněno 16.02.14 18:30:

Další zatím nejsou rozhodnuty. A samozřejmě není problém tohle najít na wikipedii, stačí chtít hledat ;)

zdroj: cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

letni - 2016 - Rio de janeiro 2020 - Tokio

zimni - 2020 - jizni korea

hankadvorakova
hodnocení

a v letních se hraje hokej? :O

Ne, proč by měl?
doplněno 16.02.14 18:52:

aha, tak se omlouvám, sám v tom mám teda trochu zmatek, prý se hraje, ale teda nedává mi to nějak logiku *smich*

doplněno 16.02.14 18:53:

musí tam mít chybu, na letních OH se lední hokej určitě nehraje

doplněno 16.02.14 19:14: Jo, to jo, al na wiki právě píšou že se na letních OH hraje lední i pozemní hokej *smich*
naihonn*

No co, hokej je i pozemní, nejen lední. :-P

Na wiki se jasně píše, že lední hokej byl sice poprvé uveden na letních hrách 1920, ale od roku 1924 se hraje na zimních. Stejně tak krasobruslení.

cs.wikipedia.org/...

podívej se do "Sporty na letních olympijských hrách"a uvidíš tam lední hokej, o tom mluvím

doplněno 16.02.14 23:19:

mohl k tomu autor alespoň udělat vysvětlivku, že tak bylo pouze jednou v tom roce, takhle to totiž docela mate

Ano je tam i lední hokej, protože se jednou na letních hrách hrál. A to toho roku 1920. Viz Přehled pořadatelských měst a medailistů

doplněno 16.02.14 23:21:

Miki, nic Ti nebrání to teď udělat ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]