Nejste přihlášen/a.
Ještě neskončila Sochi.ru OH, ale kde a jaká (letní - zimní) bude příští? :D
PS: Nepište mi sem že je to brzo já to vím :D
Děkuju
2016 - letní - Rio de Janeiro
2018 - zimní - Pchjongčchang, Jižní Korea
2020 - letní - Tokio
Další zatím nejsou rozhodnuty. A samozřejmě není problém tohle najít na wikipedii, stačí chtít hledat
zdroj: cs.wikipedia.org/...
aha, tak se omlouvám, sám v tom mám teda trochu zmatek, prý se hraje, ale teda nedává mi to nějak logiku
musí tam mít chybu, na letních OH se lední hokej určitě nehraje
doplněno 16.02.14 19:14: Jo, to jo, al na wiki právě píšou že se na letních OH hraje lední i pozemní hokejNa wiki se jasně píše, že lední hokej byl sice poprvé uveden na letních hrách 1920, ale od roku 1924 se hraje na zimních. Stejně tak krasobruslení.
podívej se do "Sporty na letních olympijských hrách"a uvidíš tam lední hokej, o tom mluvím
doplněno 16.02.14 23:19:mohl k tomu autor alespoň udělat vysvětlivku, že tak bylo pouze jednou v tom roce, takhle to totiž docela mate
Ano je tam i lední hokej, protože se jednou na letních hrách hrál. A to toho roku 1920. Viz Přehled pořadatelských měst a medailistů
doplněno 16.02.14 23:21:Miki, nic Ti nebrání to teď udělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.