Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemám otázku, spíš jen radu. Zjistila jsem, že v této zemi na úřadě málokdy dostanete rozumnou radu, poučení, všechno si musíte vykoumat sami. Proto radím:
Máme babičku, takřka 89 let, má průkazku ZTP/P. Na její jméno je zřízena pevná linka /byla tak ještě za života jejího muže, tak jsme jí to nechali/. Za měsíc jsme platili pravidelně okolo 500 Kč. Od nového roku stouply platby na 600 Kč a víc. Nikdo s námi nekomunikoval, nic jsme nezměnili, nepodepsali. Zašla jsem si na pobočku O2, abych se zeptala,proč to navýšení. A víte, co jsem se dozvěděla?
Zákazník O2, který je držitelem průkazky ZTP/P, nebo pobírá příspěvek na péči od II. stupně výše, má nárok na slevu na telefon. Platí prý pak okolo 200 Kč měsíčně.
Koukala jsem na to jako trdlo. A kdo se neptá, nic se nedozví. Nikdo nám neřekl o slevě na telefon, věděla jsem jen o slevách na vlak, autobus, kino, divadlo, bazén - to jsou všechno, bohužel, věci, kam se už babička nepodívá. Ale o té slevě na telefon jsem se dozvěděla čistě náhodou. Takže jsme O2 jen sypali do korýtka. Dost mě to mrzí, že Vám nic neřeknou, platíte zbytečně a nikdo Vám to už nevrátí. Nač jsou tedy různé výhody, když se o nich nedozvíte, nebo jen čirou náhodou?
Proto toto píši těm, kteří nevěděli, stejně jako já. Pokud máte u O2 telefon na osobu ZTP/P, či s příspěvkem nad II. stupeň, zařiďte si slevu. Telefonní monopoly mají dost a dost a nemá cenu, aby jim přispívali zbytečně ti nejubožejší. Jaga.
Zatím jsem to nedotáhla do konce, pobočka O2 je od nás 20 km daleko. Ale 25. 2. jedu k lékaři a tak to při jednom vyřeším.
Je třeba: vzít s sebou dotyčnou osobu. U babičky to nejde, tedy její občanku a ověřenou plnou moc, kde je psáno, že ji mohu zastupovat a jednat za ni. Když tatínka dovezete do O2, bude to asi lepší. Nemusíte vyřizovat tu plnou moc.
Jinak musím předložit její průkazku ZTP/P, nebo doložit, že pobírá příspěvek na péči. Potom to už podle toho sepíší na pobočce.
Jsem děsný trouba,. platíme babiččin telefon už řadu let za hodně a najednou se zničehonic se dozvím, že to jde i levněji. Ale myslím, že ty peníze navíc už nikdy nevrátí. Co naděláme, ale aspoň, že jsem se to dozvěděla.Nikdo nic neřekne, člověk musí pořád pátrat jako policejní pes. Jaga.
Dobrý den, některé firmy mají slevy na plyn a elektřinu pro ZTP/P. V dnešní době vlastně většina kvůli konkurenci. Zkuste se též zeptat, mohli by mít uvedeno na webových stránkách.
doplněno 15.02.14 09:47:A kdyby zrovna u vaší firmy slevy nedávali, tak se můžete přehlásit k firmě která tuto výhodu má
Pokud něco neporušíte, není důvod vás na něco upozorňovat. Každý se musí o sebe postarat sám, vyhledat, poptat ve vlastním zájmu jaká má práva, to je ta svoboda. Povinnosti jen na základě zákona. Pak se žádá.
Má se za to, že každá svéprávná osoba má rozum průměrného člověka i schopnost užívat jej s běžnou péčí a opatrností a že to každý od ní může v právním styku důvodně očekávat...
Slevy na telefon pro invalidní občany byly již před rokem 1989. Jednalo se myslím o Telecom. A myslím, že se o tom i hodně psalo.
Milá Pohanko, je to možné. Jenže před rokem 1989 byla naše babička ještě jako generál Laudón. Vůbec nikoho nenapadlo, že skončí tak, jak skončila. Proto se mi to za ta léta už dávno vykouřilo z hlavy.
Ano,člověk si myslí, že má na leccos nárok, ale nikde to nemá podložené, jenom "někdo povídal" a tak se mávne rukou a nechá se to být. Ono je to doopravdy občas pěkná pátračka. Třeba i než jsem jí sehnala toaletní židli a sedátko na vanu. Nikdo nic neví, nikdo nemůže nic napsat. Pokud to tedy není tetička pana doktora. Chce to zakousnout se jako pittbull a držet, dokud něco nezjistím.
Když vidím, jak to funguje, už se tak lehce nedám,nedám, nedám... Jaga.
Pokud je u babičky dostupný internet, vykašlete se na O2 a zařiďte jí IP telefon - potom se neplatí žádný měsíční paušál, volání je účtované po vteřině od začátku, v síti se volá zdarma, do jiných sítí vč. mobilů pod 0,6 Kč/min a ceny půjdou ještě dolů. Těch výhod je mnohem víc, třeba je možné mít telefon s tlačítky rychlých voleb, aby nemusela vytáčet pokaždé číslo, směrování i jinam kdyby to třeba minutu nebrala - jako pojistku, atd. Kvalita hovoru stejná jako u pevné linky, není potřeba počítač.
Na VoIP přechází z pevných linek pořád více lidí, někdy máme až 10 portací čísel denně, není to nic nevyzkoušeného nebo nespolehlivého - hlavně velké firmy už takhle telefonují roky a šetří tím nemalé peníze.
Paní Jago, velmi s Vámi soutícím. To vše jsem také prožila na vlastní kůži. Toho starání, psaní žádostí, odvolání a v jednom případě i soud, to si nikdo kdo to nezažil nedovede představit. Naschvály od soc. pracovnic, ústrky a porušování pracovních povinností z jejich strany. Bylo to opravdu hrozné a nedalo se čekat, že by mi někdo poradil. Vím jak Vám je a jak potřebujete každou korunu. Držím Vám palce, abyste vše zvládla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.