Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej pro firmu LR Health, beauty systems

Od: hanka865 odpovědí: 8 změna:

dobry den,

dnesk jsem byla na schuzce ohledne práce pro tuto firmu. Vse zní lákavě, ale človek by potreboval mít ve svém okolí více přátel kontaktů, kterým by mohl výrobyk nabízet, aby se práce vubec mohla nejak rozjet...

Máte nekdo prosim zkusenosti s praci pro tuto firmu? já stejne myslím, že se do toho nepustím, na "obchodovánía jednani s lidma" hold nemám tu správnou povahu a budu radeji hledat dál nejakou rozumnou praci nebo brigadu.

ale budu rada za vaše zkusenosti a nazory.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Páni, oni ještě existují? :) Byl to klasický multilevel - o další dušičky do systému jim šlo víc než o prodej. To se nepochybně změnilo, ale... jesti máte pochybnosti, tak spíš hledejte dál. Své známé spíš nepotěšíte, když k nim na kafe vtrhnete s leskem v oku a se vzorky parfémů v ruce... a nepochybně jsou tam nějaké počáteční investice za vzorkovníky apod., a taková práce se málokdy vyplatí.

Existují. Pravidelně chodím kolem administrativní budovy, před kterou stává černý Mercedes se zlatým logem této firmy na dveřích a německou RZ. Auto odhadem min. za dva miliony, takže špičkám MLM se asi daří...

petrjank

Dobrý den, myslím si že pomlouvat firmu, která je na trhu už 30 let.Obchoduje po celém světě a má neuvěřitelné obraty je správné.je mnoho firem i jiných systémů a nikdo neříká, že jsou špatné.Každý sám si musí zvolit svojí cestu.LR nabízí funkční multilevel a teamovou práci.Je to o vytrvalosti a za tu čeká odměna v podobě nadstardantních výdělků.Ano bohužel to nepřída samo od sebe.Dosáhnout úspěchu ať už v jakékoliv firmě znamená makat a dělat na 100 procent, tak to je u LR i ostatních bez výjímky!Nikdo vám nedá peníze za nic.A počáteční investice je zanedbatelná, je to investice do vašeho podnikání. LR jede podle tradice a zaručených postupů. Každý ať se rozhodne podle svého uvážení

cicko*

V čem konkrétně spatřujete pomluvu?

ju*

Božínku co se těch profláklých lumpů zastáváte - jste zřejmě jeden z nich , klasický podfuk - naserete si celé příbuzenstvo a všechny přátele, kterým budete ty zhovadilosti nabízet, pryč od nich je to lumpárna...je vidět že chytají ovečky které za ně budou lapat duše za nadstadartní odměny...po letech - ŠMEJDI !*ua*

petrjank

Dobrý den, já nevím jestli vám někdo natolik ublížil z LR že musíte všechny označovat za lumpy :-D Nikdo netvrdí, že dosáhnout úspěchu je jednoduché, ale vytvalostí ho lze skutečně dosáhnout.Já jsem své přátele ani rodinu nenaštval.Spoustě lidí s problémy jsem produkty pomohl.Atop.ekzémy u dětí, posílení imun. systému atd. atd..pokud tomu nevěříte a máte špatnou zkušenost nikdo Vás přece nenutí LR produkty využívat ani využívat příložitosti podnikání. Je to každého věc a pouhými nadávkami , že jsou všichni lumpové a podfukáři...moc tomu nerozumím..možná závist nevím...I tak vám přeji v tom co děláte jen to nejlepší a starejte se o sebe díky :)

ps" lidé jsou líný pár let makat aby nemuseli vstávat do práce, ale nejsou líný chodit 30 let do práce za pár korun

mot
zajimave, neznám jediný jejich výrobek ☺

marfusa*
hodnocení

0x

Také jsem byla u nich na prezentaci a měla jsem dojem, že jejich produkty jsou velmi kvalitní. Nešlo by je nabízet na internetu? Mít webovou stránku a získávat zákazníky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]