Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradna na internetu?

Od: mama305 odpovědí: 6 změna:

Ahoj:) chtěla jsem se zeptat zda si lze na internetu založit zdarma svou poradnu.. Pokud ano ,jak? Děkuju)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Ale vždyť jsme tady tak úžasní *slunce* *smich*

Ano, lze si založit poradnu. Jen se to má trochu tak: že jestli se musíte ptát jak, je to nad vaše síly. Není samozřejmě problém koupit si doménu (nebo se pokoušet na nějaké zdarma), ale pak jsou tu ty věci programovací... na to šablonky k nalezení nejsou. :)

praivo*

Stačí něco jako PunBB, programovat nic nemusí. Problém vidím spíš v tom, že všemožných poraden jsou mraky a nová mezi ně jen zapadne a nebude o ní nikdo vědět.

iz*
hodnocení

0x

Poradnu si zdarma nezaložíte. Zdarma seženete nějaký open source systém, na kterém by poradna mohla běžet, ale budete muset investovat minimálně do domény, hostingu, designu, správce, ...

------- PS: V jakém oboru si představujete radit, nedokážete-li si zjistit základní informace (toto prosím nebrat jako útok/urážku - jenom si to nedokážu představit)?

fido*

jediné náklady jsou hosting a domena a ta vás výjde cca na 100 kč měsíčně. Takže levná záležitost. program stáhnete zdarma a pokud tam budete mít reklamy, co si na sebe vydělají, nebo i něco víc, je to jednoduché.

Jen mít nějaký dobrý nápad JAKOU poradnu. není to snadné. Tahle je všeobecné, ale pokud se zaměříte na jeden jediný problém, třeba XXXX ( nebudu prozrazovat) tak můžete mít uspěch. Ale vše není tak jednoduché jak se zdá. Někteří uživatele jsou protivní jako já, a to je pak pěkný záhul :D

ivzez: proč máte jinou ikonu? tamta už patřila k vám a ted je to jak někdo cizí :(

hodnocení

0x

Jak je zhora napsáno. Ale pokud si chcete založit svou internetovou poradnu protože byste z toho chtěla mít nějaký finanční příjem, tak to je podle mne už pasé. Šlo by to asi v tom případě, že by jste vymyslela něco, co ještě neexistuje a co by k Vám přitáhlo lidi. Zakládat poradnu na stejné bázi jako je třeba tady a i jinde, fakt nemá žádný smysl. Nevím, co byste mohla nabídnout v této sféře tak nového, aby to případné zájemce přitáhlo a zůstali Vám věrní. Podle mne jste propásla tu správnou dobu. A také si nemyslím, že vedení takové poradny je zase až tak jednoduché. Myslím, že to spotřebuje spoustu času a hlavně znalostí v tomto oboru. Ale zkusit to můžete.

hodnocení

0x

Poradte.cz nedáme a v této otázce odmítáme vypovídat *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]