Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik je vám let?

Od: troubaf odpovědí: 11 změna:

Kolik vám uživatelum je?let?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pominu-li, že mi uniká skutečnost, co má můj věk společného s elektronikou, tak by mne zajímalo, zda máte s mým věkem nějaký problém... Vezmu-li v potaz název topicu...

*ua*

buss
hodnocení

0x

Jsem pln elektronů a mladý, krásný, zdraví, bohatý, pohybuji se v prostředí fantastických žen a očekávám úúžasné úspěchy ...

hodnocení

0x

Milý Troubo, mužů se tázat můžete. Ženám ale nikdy tuto otázku nepokládejte. To se nehodí, je to vůči nim netaktní. *smich*.

Jinak si myslím, že na Poradně jsou lidé od 6 let /to už umí psát/ do 99.

Pokud chcete snad něco vědět o mně, tedy: jsem dcerou svých rodičů a stará jsem tak, na kolik se cítím. Někdy je to na 15, ale když mi začne bolest kolena a pajdám, připadám si na 85. *tanec* Jaga.

instalater*
hodnocení

0x

Tělo je jenom taková schránka. Vevnitř jsme všichni puberťáci. A na kvalitu odpovědi to nemá vliv. Já například nebudu dost chytrý ani v 80 letech a co se týče třeba elektroniky , tak mi radí 15 letý synovec a né špatně.

humbucker*

Ahoj. Tak tohle mám taky nějak podobně. Jednou jsem synkovi donesl úžasnou knihu o počítačích a myslel jsem si, jakou mu neudělám radost a on ji holomek projel palcem za asi 10 vteřin. A řekl: Hm dobrá a co potřebuješ vědět? Zásadně řešil technický problémy systémem : Průzkum bojem, Ale beze strát. Často lituju, že není doma, nebo aspoň někde poblíž. A vůbec se necítím jako dědek, i když už mé okolí, má právo mě to říkat.

ma*
hodnocení

0x

Kousek před třicítkou :D

plavest*
hodnocení

0x

Já mám problém s věkem v každém věku.V minulém století a tisíciletí jsem chtěla být starší a v tomto století...

hop®
hodnocení

0x

Kdo si to má pamatovat, ono se to každej rok mění... :-P

hodnocení

0x

to já sem mladej ale už dlouho *smich*

culdabulda1*
hodnocení

0x

Proč to chcete vědět? - jak Vám pomůže, když víte, jak je rádce starý? Ostatně z kontextu byste si už měl nějaký obrázek o věku rádců udělat, pokud poradnu navštěvujete častěji. Chodí sem mladí, staří i děti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]