Nejste přihlášen/a.
Milý Troubo, mužů se tázat můžete. Ženám ale nikdy tuto otázku nepokládejte. To se nehodí, je to vůči nim netaktní. .
Jinak si myslím, že na Poradně jsou lidé od 6 let /to už umí psát/ do 99.
Pokud chcete snad něco vědět o mně, tedy: jsem dcerou svých rodičů a stará jsem tak, na kolik se cítím. Někdy je to na 15, ale když mi začne bolest kolena a pajdám, připadám si na 85. Jaga.
Tělo je jenom taková schránka. Vevnitř jsme všichni puberťáci. A na kvalitu odpovědi to nemá vliv. Já například nebudu dost chytrý ani v 80 letech a co se týče třeba elektroniky , tak mi radí 15 letý synovec a né špatně.
Ahoj. Tak tohle mám taky nějak podobně. Jednou jsem synkovi donesl úžasnou knihu o počítačích a myslel jsem si, jakou mu neudělám radost a on ji holomek projel palcem za asi 10 vteřin. A řekl: Hm dobrá a co potřebuješ vědět? Zásadně řešil technický problémy systémem : Průzkum bojem, Ale beze strát. Často lituju, že není doma, nebo aspoň někde poblíž. A vůbec se necítím jako dědek, i když už mé okolí, má právo mě to říkat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.