Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termály sk

Od: 8976* odpovědí: 2 změna:

chci jen ostatní tady navigovat na čalovo ted velký meder- skvely termály v novote vstup na celý den 120 sk, a celkem spica i ted v zime, otviraj v 9 zavíraj 20.30, labuž, 1 krytý/ 31 stupnu/ a 1 polokrytý bazen 38-39 stupnu/ restaurace jidelna 2 bary, jezdím tam uz asi 15 let a chce to zkusit, z Olomouce asi 280 km, nocleh poridite u soukromniku na miste od 150 sk , nejhorsí prujezd bratislava a este dalsich 60 km do v. mederu. dobrá navsteva gyoru kousek přes prechod - trhy streda a patek, sobota, kvalitní termal taky v novote nekolik bazenu ve vnitr s mozností ven dobré... čauky

najdete na internetu velka meder.sk

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
no nic proti, ale pár kilásků před V.Mederem jsou Diakovce a ty jsou úplně nejlepší. Koupání je i v noci, navíc je tam kulturní program jak pro návštěvníky campu,tak i pro příchozí.Disco přímo v areálu - zkusila jsem obojí,ale již několik let jezdíme s karavanem do Diakovcov.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Velký Meder znám už mnoho let přená adresa webu je velkymeder.eu.sk/... a do nedávna se dalo jezdit i na pískárnu za mederem,ale tenhle rok jsem tam již nikoho mimo potápěčů neviděl *smich* Jinak co jsem slyšel tak maj předělat plavečák,nebo dokonce prý udělat nový lepší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]