Nejste přihlášen/a.
Slavíme? to není to správné slovo. Ale mám nejen tento den ráda. Dostat od srdíčka maličkost, v dobré pohodě strávit jakýkoliv večer není k zahození. Právě teď jsem objednala lístky na Spirituál kvintet. Sice koncert nebude dnes, ale základ dárečku mám. Sebe nechám překvapit co mi Valentýn připraví.
V době pubertální zamilovanosti mě to bralo, teď už ne.
Nicméně vzhledem k tomu, že dceřino jméno není v kalendáři, rozhodli jsme se s manželkou, že její svátek budeme slavit dnešní den, protože jméno, které je tam zapsané je tomu jejímu trochu podobné.
A hlavně dnes je Mezinárodní den darované knihy, takže můžeme slavit všichni, kteří máme rádi knihy... ![]()
Taky bych nenapsala že ho slavíme
My si dnes zajdeme na hezkou večeři. před kterou si dáme dárečky, potom doma film a tak
A na víkend máme již tradičně zamluvený víkend ve wellness hotelu.Ale tohle děláme docela často, Valentýna k tomu nepotřebujeme
Doufám, že mi muž neudělá to co minulý rok- pověřil kluky v práci a s jejich pomocí vystříhal snad "milion" mini srdíček a další "tisíc" větších, které mi pak rozházel po celé ložnici, na jeho obranu- vypadalo to hezky a tuším,co je to stálo práce, ale ten úklid poté nikomu nepřeju, vysavač sice vlastním, ale ta větší srdíčka mi ani lux nebral,a ta malá se zasekávala o koberec, takže jsme hezky zaklekli a sbírali
Ale nasmáli jsme se u toho hezky
Doufám, že letos se Valentýn u nás doma obejde bez podobného úklidu:D
Valentýna neslavíme, už kvůli tomu, že to není typicky český svátek. Přibývá nám kdeco a přitom mnoho lidí nic neví o příchodu věrozvěstů, o upálení Jana Husa, o dnu české státnosti, o významu 28. října.
Podle mě se ale zamilovanost neprojevuje tím, že jeden den v roce padnu svému milému kolem krku a dám mu plyšáka, ale ta pravá zamilovanost je ve vzájemné toleranci, ohledech, pochopení druhého, porozumění. Po celý rok, nejen 14. února. Vím, o čem píšu, jsme s manželem už 39 let. i když ho občas napadnou pořádné ptákoviny, musí mít člověk soudnost a pochopit ho, nebo aspoň mu to rozumně rozmluvit. A vo tom to je! ![]()
A protože 18. února slavím své už x...té narozky, raději ty 4 dny počkáme a oslavíme si to všechno při jednom.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.