Žloutek do polévky

Od: Datum: 10.03.14 20:49 odpovědí: 4 změna: 10.03.14 21:10
avatar

Dobrý večer,nemůžu si vzpomenout jaký kuchařský,nebo gastronomický termín se používá,když se v konečné fázi polévka zjemňuje žloutkem.Vím to,jen to mám někde zahrabané,prosím připomeňte mi,děkuji.

doplněno 10.03.14 20:53:

...mám na mysli termín jako např. pošírování,filírování,brazírování apod...


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 10.03.14 20:51
avatar

Svítek

Datum: 10.03.14 20:57
avatar

Svítek nemyslím,není to vložka do polévky,je to žloutek s trochou mléka,nebo prochladlé polévky,který se vleje do polévky a už nevaří,polévka tím získá na jemnosti,ten výraz znám,ale vážně si nemohu vzpomenout*zed* děkuji

Datum: 10.03.14 21:05
avatar
Legírování
Datum: 10.03.14 21:10
avatar

Děkuji,to je ono,tak teď už usnu*palec*

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.