Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Žloutek do polévky

Od: marecek® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,nemůžu si vzpomenout jaký kuchařský,nebo gastronomický termín se používá,když se v konečné fázi polévka zjemňuje žloutkem.Vím to,jen to mám někde zahrabané,prosím připomeňte mi,děkuji.

doplněno 10.03.14 20:53:

...mám na mysli termín jako např. pošírování,filírování,brazírování apod...

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

10.03.14 20:51
hodnocení

0x

Svítek:)

hodnocení

Svítek nemyslím,není to vložka do polévky,je to žloutek s trochou mléka,nebo prochladlé polévky,který se vleje do polévky a už nevaří,polévka tím získá na jemnosti,ten výraz znám,ale vážně si nemohu vzpomenout*zed* děkuji

 

hodnocení

0x
avatar 2masoni
Legírování
hodnocení

Děkuji,to je ono,tak teď už usnu*palec*

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]