Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradili by jste mi nějaký smutný film? Kromně "Poslední píseň" a "Marley a já"
Díky
Americké drama z roku 1991, " BEZ DCERKY NEODEJDU " Příběh ženy, která se stala zajatcem v zemi svého manžela.
Já jsem na filmy celkem náročná..takže moje tipy berte jako svátost: D.
smutný film: Je to i můj život, Jak přicházejí sny(moc krásný film),...a Pevné pouto..(taky krásný dojemný film)
doplněno 04.02.14 15:00:ještě doplním jeden film...velmi zajímavý,který rozhodně stojí za shlédnutí...nevím zda je vyloženě smutný..ale je o posmrtném životě jednoho lékaře,který předčasně zemřel a vstopil tak nečekaně do jiné dimenze tam nahoře a musí se zařadit mezi ostatní...vřele doporučuju..neskutečně zajímavý film natočený podle Chico Xaviera který byl nositelem nobelovy ceny za mír a který je známý tím,že ho navštěvoval anděl ,poznatky z těchto astrálních setkání sepsal a dle nich je natočen tento zajímavý film..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.