Nejste přihlášen/a.
Byla mi nabídnuta kreditka od citibannk s 2% slevou na platby z této kreditky a další výhody. Při telefonní nabídce mi bylo řečeno, že můžu z této kreditky platit i SIpo, ale jak tuto platbu sipa nastavit. Děkuji za odpověd.
Platbu sipo nastavíte v internetovém bankovnictví. Ale pozor, kreditka je dobrý sluha, ale zlý pán.
Štírečku, jednou jsem si začala vyřizovat bankovnictví na netu. Pak jsem uznala, že bez toho můžu úplně klidně žít. Vždycky, když slyším, jak nějaký svinský virus lítá světem a vysává účty, zatetelím se štěstím a snad i trošku hrdostí, že na mě a můj poloprázdný účet je v bezpečí, protože jsem byla prozíravá.
A když příjde mimořádný účet, vyplním příkaz na pultíku v bance a hodím do schránky. A jdu spokojeně domů. 3 minuty + procházka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.