Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kruhy v obilí autentický záběr vzniku

Od: martinxx1 odpovědí: 2 změna:

Čauky mám tu takovou oddychovku,co si myslíte o kruhách v obilí?Věříte na mimozemské civilizace?Vyděl jste někdo na vlastní oč kruhy?Našel jsem video kde v roce 1996 někdo natočil vznik obrazce a prý to podle expertů není podvrh,a taky co si myslíte o odpovědi která přišla o 27let později od odeslání vzkazu ze země?

v čase 0:53:25 je záběr vzniku společně s létajícími koulemi které byly vidět na celém světě i ve vesmíru a kolem měsíce.

Včase 0:58:05 je vzkaz pro naší civilizaci,co si o tom myslíte?Já na mimozemské civilizace věřím a fascinuje mě toto téma a i když některé kruhy udělal člověk tak to určitě nestihl třeba za jedno noc nebo třeba za 5hodin :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivobenes*
hodnocení

0x

To je hezké téma - bez konce.
Kolik lidí na to může znát odpověď?
Kruhy se jeví, jako produkt nějaké inteligence. Na druhou stranu - kamkoliv se v přírodě podíváme, vše vypadá jako produkt inteligence.
Takže můj názor je, že vše včetně kruhů v obilí je produktem nějaké inteligence. Ovšem jaké konkrétně, to mi zatím uniká
:)

ben®
02.02.14 12:19
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]