Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anime, kde je láska

Od: loveisintheair odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

tahle má otázka hlavně patří někomu, kdo má rád anime. Pokud víte, doporučili byste mi prosím anime, kde je láska? Aby tam nebyla jen krev či nadpřirozené schopnosti, ale i vztah. Pokud někdo viděl Cyber city Oedo 808, ví, že i takové anime, kde je to, co požaduju, existuje. Děkuju vám všem za jakékoliv návrhy.

p.s. Upřednostnuju film před seriálem, ale nakonec budu ráda i za ten seriál.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Láska matky k dětem, láska sourozenecká

doplněno 09.03.14 19:23:

Je mi to jasné, ale tohle jsou jediné dva anime filmy, které jsem viděla :D. Ale oba jsou nádherný, a určitě stojí za to, je vidět.

loveisintheair
hodnocení

Děkuju ti moc, ale já si právě přála ten třetí druh láska. :)

mirca*
hodnocení

0x

Všechny filmy od Hajao Mijazaki ho :)

Cesta do fantazie

Howlův chodící záme

Zámek v oblacích

Princezna Mononoke..

viki*
hodnocení

0x
Kuru no honkai

davidc
hodnocení

0x

Například Clannad, Kimi no na wa a prakticky všechny filmy (anime) od řežiséra a scénaristy jménem Makoto Šinkai. Výborný příběh, animace i zvukový doprovod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]