Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anime, kde je láska

Od: loveisintheair

Ahoj,

tahle má otázka hlavně patří někomu, kdo má rád anime. Pokud víte, doporučili byste mi prosím anime, kde je láska? Aby tam nebyla jen krev či nadpřirozené schopnosti, ale i vztah. Pokud někdo viděl Cyber city Oedo 808, ví, že i takové anime, kde je to, co požaduju, existuje. Děkuju vám všem za jakékoliv návrhy.

p.s. Upřednostnuju film před seriálem, ale nakonec budu ráda i za ten seriál.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Láska matky k dětem, láska sourozenecká

doplněno 09.03.14 19:23:

Je mi to jasné, ale tohle jsou jediné dva anime filmy, které jsem viděla :D. Ale oba jsou nádherný, a určitě stojí za to, je vidět.

loveisintheair
hodnocení

Děkuju ti moc, ale já si právě přála ten třetí druh láska. :)

mirca*
hodnocení

0x

Všechny filmy od Hajao Mijazaki ho :)

Cesta do fantazie

Howlův chodící záme

Zámek v oblacích

Princezna Mononoke..

viki*
hodnocení

0x
Kuru no honkai

davidc
hodnocení

0x

Například Clannad, Kimi no na wa a prakticky všechny filmy (anime) od řežiséra a scénaristy jménem Makoto Šinkai. Výborný příběh, animace i zvukový doprovod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]