Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem celej rozklepanej, proč?

Od: boumik

Ahoj, chtěl bych poradit vždycky když mi stoupne adrenalin, nebo se někoho "bojim" mělo by dojít na fyzivćkou výměnu názorů tak sem takovej nesvůj začnou se mi klepat kolena rozklepanej hlas a celkově je to divný, čím to je? Je to tím jak mi stoupne adrenalin a já se stím nědokážu "spojit"? Nebo to přejde po mé 1. rvačce? nebo jak? :D děkuji! :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

adrenalin
hodnocení

0x

Nevím čím to je, ale mám to také, nebo např. i když mám někomu jít říct skutečnost, která mu negativně změní celý život, skoro nemůžu ani mluvit. :( docela mne to štve a rád bych se toho zbavil.

olaf71*
hodnocení

0x

určitě se bojíš praštit jako první. to je dobře. uvidíš, až po Tobě někdo vystartuje, tak to z Tebe bude padat společně s agresivitou, kterou do toho vložíš a pak si řekneš, kde se to v tobě bere.

laik*
hodnocení

0x
Je to uplne normalni telesna reakce. Maji ji i profesionalni zapasnici (boxeri, UFC, ...) pred dulezitym zapasem z jehoz vysledku maji obavy a ze tech boju a rvacek uz meli v zivote stovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]