Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím, proč si dává jeden člověk 2 profily do jedné seznamky. Co myslíte?
Ahoj,
důvodů může být několik, třeba zapomněl heslo a neumí si ho obnovit, třeba si myslí, že se mu tím zvýší šance, třeba to udělal jen tak a seznamku nebere vůbec vážně, kdybych měl čas, dalo by se vymslet x dalších důvodů
Heslo určitě nezapomněl. Kouká na můj profil z obou jeho profilů. Na jednom profilu má fotky, na druhém ne. Píše z obou profilů, proto vím, že je to on. Když jsem se na to zeptala, neodpověděl proč.
Claymane, tak to s ním dejte dohromady, když je vám tak sympatický? Mně to prostě vadí. Kdyby mi aspoň psal jen z jednoho profilu, ale z obou. To se běžně nevidí. Inzeráty jsou skoro stejné. Vám by se líbilo, kdyby vám psala jedna holka ze dvou profilů?
Dobrý den, zdá se, že je to dost neseriózní a tudíž i podezřelé jednání. A takové lze od toho člověka asi očekávat i do budoucnosti. Minimálně by bylo slušné to nějak vysvětlit. Zdravím!
doplněno 02.02.15 17:22:nikc - znáte toto viz odkaz? Mohlo by to být seriózní, protože je to placené: edarling.cz/...
doplněno 02.02.15 17:45:nikc - to nevím. Ale, možná jde jen o to placení - kdo to včas nezruší, tak si strhnou další peníze.
Ale, to je chyba uživatele, který se po seznámení neodhlásí z placení.
doplněno 02.02.15 23:06:nikc - jen jsem si myslel, že když někdo zaplatí poměrně slušný peníz, tak se tam nebude předvádět nebo klamat - to může dělat na seznamce, která je zdarma. Ale, o kvalitě těch lidí ta placená seznamka nic neřekne, to je fakt.
Bene v seznamkách je víc podezřelých než seriózních lidí. Našla jsem tu odpověď a prý zkoumá s fotkou, i bez.
doplněno 02.02.15 17:41:Tato seznamka prý není dobrá. Jednou to bylo i v televizi, že je to podvod stejně jako badoo. Ale dík za snahu.
doplněno 02.02.15 23:02:Bene, že je placená neznamená seriózní. Štěstí je taky placená a všimla jsem si toho, když si zaplatím nějakou službu navíc, nepomůže mi to. Je to úplně stejné.
mě napadá, že vás zkusil oslovit z obou profilů a porovnávat vaše odpovědi, jestli jste dostatečně důvěryhodná... no ale když jste ho odhalila, tak to ztrácí efekt... každopádně v seznamkách je spousta exotů, tak bych jeho vysvětlení celkem i věřila...
Ne je to jinak mindo. Už jsme se jednou viděli, je o dlouho. A až pak mi začal psát i z jinýho profilu.
Mě tady nešlo o to si postěžovat, ale četl jste začátek? Jen mě zajímalo, proč to dělají? Sešla jsem se s ním a to jsme si ani moc nepsali, předtím. Docela jsme si rozuměli.
doplněno 02.02.15 18:03:Blokla jsem si ho a pak si sem postěžovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.