Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám parťáka na hubnutí nejlépe P4 nebo P11

Od: megynka* odpovědí: 7 změna:

Hledám kámošku nebo kamaráda na hubnutí, představuju si vzájemnou podporu, chodit společně cviřit, plavat, badminton nebo třeba zkusit squash, třeba i jen delší rychlé procházky...jsem středního věku, mám ráda legraci a akčnost...spolu to zvládneme!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

hubnout s kamarádem? *andel*

juldab*

Paní dejte mi prosím dest korun. Tři dny jsem nejedl. Tady máte stovku. Tak silná vůle si zaslouží odměnu.

megynka*
hodnocení

nerozumím:),...další, chybí tlumočník k tomu, co píšete

Odhaduji, že to měla být anekdota, ovšem bez patřičné interpunkce málo srozumitelná.

Bezdomovec prosí o 10 Kč, protože 3 dny nejedl. A dobrosrdečná žena, nepochybně a marně zápasící s obezitou, mu s obdivem dává 100, protože (podle ní) si takové sebeovládání zaslouží odměnu.

naihonn*
hodnocení

0x

To je ovšem velmi lákavé. A já proč sám ne a ne zhubnout. *zed*

megynka*
hodnocení

...tak do toho, kdy začneme? Asi až zítra:) už jsem po obědě:)

megynka*
hodnocení

Tak kdo se ještě přidá...když nás bude víc i motivace bude větší, navrhuji...

Začátek: zvážení...cíl...zápis...plán...dodržování plánu...atd...těším se... zkušenosti mám...jen do toho a což takhle pro toho nejlepšího odměna, aby byla nějaká motivace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]