Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nateklé oko

Od: hankadvorakova odpovědí: 2 změna:

Ahoj, nechce se mi k doktorovi :D Maluju se - řasenka,tužka, ale nevím jestli je to tím, prostě mi trošku nateklo oko, když za někým zajdu prej nic nevidí, není to moc vidět, ale když se třeba kouknu na strop, tak mi tam trošku zatahá. Nemáte s tím zkušenost?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Jak nateklo oko? Oční bulva, nebo oční víčko? Jestli oční víčko, tak může jít o alergii... Nedivte se, když si na něho pořád nanášíte hromadu chemie v malovátkách. Já se například kvůli takové alergii malovat vůbec malovat nemohu...

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. To může mít více příčin. Alergie je jen jednou z možností a projevuje se nejen otokem, ale i zarudnutím, svěděním a někdy šupinkami. To nepíši proto, abych Vás strašila, ale proto že si myslím, že o alergii nejde. Můžete být jen špatně vyspaná. I málo tekutin a stěžující si ledviny se mohou takto projevit. Může se Vám dělat i tzv. ječné zrno...
Zkusila bych nejprve studený obklad. Dbát na příjem tekutin a ten proložit bylinkami. Jsou i speciální směsi na otoky. Pokud by šlo o zrno, bylo by lepší líčení vynechat...
Přeji, ať se vše brzy srovná ;)
doplněno 30.01.14 08:30: Pokud by se mělo jednat o špatnou snášenlivost, neházejte flintu do žita - existuje i hypoalergenní kosmetika... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]