Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký dokument o Golfském proudu a ledovcích

Od: solenza* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nemáte tip na nějaký pěkný dokumentární film o Golfském proudu nebo o ledovcích obecně nebo také tip na film o změnách klimatu. Abych se i já přidal, tak doporučuji dokument s názvem "Ledovec, který potopil Titanic" nebo také "Extrémní tání ledovců" od National Geographic, který je na ulozto.cz s titulky.
Děkuji za Vaše tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Home ( imdb.com/...) je prý velmi pěkný dokumentární film s naprosto úžasnými záběry (asi jako byla Planeta Země s Attenboroughem), o současném stavu planety, o životním prostředí, o propojení všeho se vším. Mám ho tu už jakou dobu (dvd, o půl hodiny delší než původní dokument), ještě jsem ho neviděl, tak nevím, co přesně obsahuje, ale nějaký ledovce tam jsou :)

solenza*
hodnocení

Děkuji za tip. Podařilo se mi ho najít na internetu ale má 1,47 GB a 95 minut, tak až zítra si ho stáhnu a kouknu se. Ale díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]