Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fobie latinsky

Od: kralovnaevzenie* odpovědí: 5 změna:

nevite jak by se mohla latinsky nazyvat fobie z kokosu padajicich na hlavu?

je mi jasne ze nic takoveho neexistuje, spis me jde o to jak by se ze srandy mohl vytvorit nazev fobie z latinskych slov kokos-padat-hlava-fobie

diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

cocobie? :-D

by mohlo stačit, ne?

doplněno 29.01.14 22:00:

To je zase dotaz, já snad ty faktury nedodělám... *palec* :-D

kralovnaevzenie*
hodnocení

ja jsem vygooglila ze kokos se latinsky rekne dolor, padat = cadet, hlava = caput ...je tu nejaky latinar ze by mi to potvrdil?

petrkess*
hodnocení

0x

Fobie mohou vzniknout z čehokoliv. Je-li vaše úsilí opravdové, a chcete-li konkrétně vymslet označení pro tuto fobii, budete muset několik měsíců studovat latinu - mrtvý to jazyk. A budete muset latinu používat roky, než zjistíte, jestli váš název fobie správně sedí.

Jinak u těchto fobií se sděluje "Mám fobii, a to z XY."

kralovnaevzenie*
hodnocení

latinu studovat nehodla haha..ale pomohla jsem si prekladacem z anglictiny do latiny a zni to mnohem lip: dolorcadensincapitephobia :)

hop®

Ne fóbie za něčeho, ale "něcofóbie" !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]