Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kosmetika- jak na reklamu?

Od: krisstynka* odpovědí: 5 změna:

Prosím Vás, krom Facebooku, kde je možné udělat si reklamu (neplacenou při nejlepším), když pracuji u Oriflame a chtěla bych získat nějaké lidi pod sebe? Díky za odpovědi.. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, snad se tui najde nějaký facebookový odborník ještě, ale zkuste třeba založit neuzamčenou skupinu, přidat do ní kamarádky a sdílet přes ně (a poprosit je o sdílení) a poté přidávat další lidi. Ale nevím, na fb je takových stránek s Oriflame až až:)

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Spis lov mezi svymi kamaradkami, znamymi, kolegynemi apod.
Na internetu nemas sanci - kolik tskovych je co chce lidi pod sebe?
krisstynka*
hodnocení

Já chtěla právě na jedné internetové stránce do diskuze napsat, zda někdo nemá zájem, ovšem jako lajdák jsem nečetla pravidla, tudíž mě hned někdo upozornil, že se nesmí inzerovat.. Chtěla bych to napsat někam na internet, na FB už stránku mám, lidé dali, že se jim LÍBÍ, ale je s tím zbytečná práce, protože nikdo pod to prostě nenapíše tohle bych chtěl.. :/

krisstynka*
hodnocení

Už mám rozjetý podnik, dost lidí z okolí si objednává ode mě, jen bych to chtěla rozšířit( větší klientela, někoho pod sebe, ..) , a nevím kde lovit, tak mě napadl ten internet.. :)

iz*
hodnocení

0x

Internet není špatný nápad, ale o každou internetovou stránku je potřeba se starat, jinak nové klienty ani spolupracovníky nepřivede.

Další možností je inzerovat, ale v tomto případě by šlo placenou inzerci ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]