Nejste přihlášen/a.
Už mám pár křížků na krku a mám vysoký krevní tlak. Lékař mi předepsal Tenormin. Problém je, že se ze mě stal strážce Harému. Jen ty ženy mi chybí. Dívat se mohu, to je tak vše. Lékař zkusil Tenormin vyměnit za jiný lék, ale tlak mi lítal hodně vysoko, tak zas nasadil Tenormin zpět. Jsem z toho nešťastný, dříve to bývalo dvakrát týdně, nyní není vůbec nic. Máte někdo nějakou radu? Jiné léky a jaké? Co dělat? Jak to děláte vy?
Dobrý den, Sokolíku, jako žena jsem asi mimo hru, protože mužské problémy Vašeho typu se mě netýkají. Přesto: Beru 1 x denně BETAXU a 2 x denně LOZAP. Tělo muže a ženy jsou si až na některé NEPATRNÉ odlišnosti dost podobné, tak nevidím důvod tyto léky nevyzkoušet. Uvidíte sám. Ať se zadaří.
Jaga.
Konkrétně je to BETAXA 20 1 x ráno, LOZAP 50 1 x ráno a 1 x večer.
Vysoký tlak je nebezpečná věc.Nic přitom nebolí a může to člověka zabít.Má mnoho příčin a nelze ho kompenzovat bez léků.
Probírat tady názvy léků nemá smysl.Každá účinná látka má u různých výrobců různý název a pro jeden lék najdete i pět i více názvů.
Na příklad lék s valsartanem -Valsacor ,kylotan,blessin,valzap, další lék Rimenidin a tenaxum-další na př: Vasexten,agen,zorem.
Další z léků Betalog - betablokátor.Tenormin patří také do řady betablokátorů
To je sada léků,které užívám.
JABRAKA
Děkuji všem za informace. Mimo léků na tlak, neberu žádné léky. Nejde mi o braní léků na tlak, bez doporučení lékaře, to bych si v životě nedovolil. Jde mi o informace, jak tento problém řeší jiní. Zda také mají při vysokém tlaku problémy s normálním životem. Co si budeme povídat, milování ke spokojenému životu patří. Léky, které berete si napíši na lístek a požádám svého lékaře o informaci, zda je možné něco změnit?
Nerozčilovat se, neposlouchat negativní lidi stěžujících si na qantum nemocí, jak všecko stojí za h..., nestarat se o věci neřešitelné a nechci-li řešit (když tak jít do politiky...) skleničku alkaholu denně a pravidelný a kvalitní SEX.
Meditovat, jsem mladý, krásný, zdravý ...
Skleničku alkaholu denně, to nejde často jezdím, jen občas si dáme, když je klid. Pravidelný a kvalitní SEX, ten bych doma bral, až bych brečel a nejen já. Už je to otravný, kde nic, tu nic. Když jsem vysadil na měsíc Tenormin, tlak byl šílený, ale byl jsem zase chlap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.