Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víte jak starý máte mozek? Ne podle věku

Od: sokolik odpovědí: 18 změna:

Zapamatuj si fotografickou pamětí pozici čísel na
obrazovce a potom klikej na prázdné kružnice podle velikosti
zapamatovaných čísel od nejmenšího. Jak máš starý mozek?
flashfabrica.com/...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je mi 18 a mozek mám jak 37 letej? Možná to bude tou pozdní hodinou a únavou z učení :D zítra zkusím nanovo :)

sargo*
hodnocení

0x

Jůůů, jen o rok starší než jsem! Čekala jsem stařenku nad hrobem a zatím bujará mladice! *smich*

sebod*

Tak to já jsem na tom dobře. Mozek 36 let. Tělesné schránce, ve které se nachází je ale už přes padesát :D

sargo*

Mojí tělesné schránce je tak osmdesát, to si ani testy dělat nemusím, co vlastně znamená nějaká občanka... *smich*

pt®
hodnocení

0x

Jejda, mně vyšel mozek na 37 let, to je o 23 let mladší než já. - stařenka

hodnocení

0x

WOW, je o pár let mladší, než já... asi že ho moc nenamáhám, takže ještě není tak opotřebovaný? *hi*

hodnocení

0x

Prave sem se vratil z hospody, mam v sobe osm dvanactek a mozek mi vysel o rok mladsi (27), nez by mel byt podle obcanky. To neni tak spatne, na to, ze sotva udrzim otevrene oci.

Pekny testik*palec*

zajda*
hodnocení

0x

;)Tak mně vyšlo číslo 27 a je mi 65 let.No,možná náhodička,já mám dlouho pocit,že už mi mozek změknul totálně.*hej*Všem hezký den Dana

limetka*
hodnocení

0x

Nevyšlo mi to špatně, ale stejně si myslím, že to nebude moc přesné, někdo má lepší tu fotografickou paměť, někdo si víc pamatuje, co slyší, někdo si pamatuje snadno čísla, jiný zase jména, takže to o stáří mozku asi přesně nevypovídá, ale je to zajímavé a zábavné.

lidus*
hodnocení

0x

Vyšlo mi č.32, bolí mě z toho oči.

dzordz*
20.10.11 10:28
hodnocení

0x

20 *uf*

wogoos*

52 věk 22 dle testu.

ahasver4*
hodnocení

0x

Miluju tenhle test!*ua*35!Kééééž by!

hodnocení

0x

Náhodou je to super, *slunce* někdy mám o dvacet méně, jindy jen rok, dva, podle únavy.*uf*

pt®

"viky", ty sokolíku jeden, dobrý testík. - stařenka

martinaa*
hodnocení

0x

No:D:D Tahkle poranu uz nikdy test delat nebudu. Pri 5/5 37 let, ale pri 6/4 38...?:D

dzordz*

No, měl jsem za to, že se různá kola počítají různě. Ale nedali mi to, tak jsem se tomu podíval na zoubek.

Má se to tak, že ten 6/4 výsledek je jen orientační, možná spíše zavádějící. Ve skutečnosti se počítají po jednom správná kliknutí na každé číslo. Začínáte se třemi kolečky, při všech úspěšných je v dalším kole o jedno víc, max 10, při chybě je v dalším o jedno míň, min 3. Maximální celkové skóre je tedy 3+4+5+6+7+8+9+10+10+10 = 72, minimální 0. Můžete mít například 3, 4, 5, 6, 7, z osmi jen 4, znovu 7, 8, z devíti 5, z osmi 3, celkem 52.

Podle toho se pak určí výsledný věk, při skóre 20 a méně to ukáže 120 let, od skóre 21 dále to ukazuje věk od 59 dolů, při 29->30 bodů je nepochopitelný skok z 51 let na 40 (věk mezi 40 a 51 nemůžete nikdy dostat, nevím proč) a pak to zas jde dál, za každý +1 bod dostanete -1 rok, až při více než 48 bodech to ukáže věk 20 let, mladší už ne.

ahasver4*

Lidi jako Vy jsou nebezpečný!:)Ta iluze,že mám mozek mladší než tělo byla hezkáááááá!*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]