Nejste přihlášen/a.
Zapamatuj si fotografickou pamětí pozici čísel na
obrazovce a potom klikej na prázdné kružnice podle velikosti
zapamatovaných čísel od nejmenšího. Jak máš starý mozek?
flashfabrica.com/...
Prave sem se vratil z hospody, mam v sobe osm dvanactek a mozek mi vysel o rok mladsi (27), nez by mel byt podle obcanky. To neni tak spatne, na to, ze sotva udrzim otevrene oci.
Pekny testik![]()
No, měl jsem za to, že se různá kola počítají různě. Ale nedali mi to, tak jsem se tomu podíval na zoubek.
Má se to tak, že ten 6/4 výsledek je jen orientační, možná spíše zavádějící. Ve skutečnosti se počítají po jednom správná kliknutí na každé číslo. Začínáte se třemi kolečky, při všech úspěšných je v dalším kole o jedno víc, max 10, při chybě je v dalším o jedno míň, min 3. Maximální celkové skóre je tedy 3+4+5+6+7+8+9+10+10+10 = 72, minimální 0. Můžete mít například 3, 4, 5, 6, 7, z osmi jen 4, znovu 7, 8, z devíti 5, z osmi 3, celkem 52.
Podle toho se pak určí výsledný věk, při skóre 20 a méně to ukáže 120 let, od skóre 21 dále to ukazuje věk od 59 dolů, při 29->30 bodů je nepochopitelný skok z 51 let na 40 (věk mezi 40 a 51 nemůžete nikdy dostat, nevím proč) a pak to zas jde dál, za každý +1 bod dostanete -1 rok, až při více než 48 bodech to ukáže věk 20 let, mladší už ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.