Nejste přihlášen/a.
Zapamatuj si fotografickou pamětí pozici čísel na
obrazovce a potom klikej na prázdné kružnice podle velikosti
zapamatovaných čísel od nejmenšího. Jak máš starý mozek?
flashfabrica.com/...
Prave sem se vratil z hospody, mam v sobe osm dvanactek a mozek mi vysel o rok mladsi (27), nez by mel byt podle obcanky. To neni tak spatne, na to, ze sotva udrzim otevrene oci.
Pekny testik
No, měl jsem za to, že se různá kola počítají různě. Ale nedali mi to, tak jsem se tomu podíval na zoubek.
Má se to tak, že ten 6/4 výsledek je jen orientační, možná spíše zavádějící. Ve skutečnosti se počítají po jednom správná kliknutí na každé číslo. Začínáte se třemi kolečky, při všech úspěšných je v dalším kole o jedno víc, max 10, při chybě je v dalším o jedno míň, min 3. Maximální celkové skóre je tedy 3+4+5+6+7+8+9+10+10+10 = 72, minimální 0. Můžete mít například 3, 4, 5, 6, 7, z osmi jen 4, znovu 7, 8, z devíti 5, z osmi 3, celkem 52.
Podle toho se pak určí výsledný věk, při skóre 20 a méně to ukáže 120 let, od skóre 21 dále to ukazuje věk od 59 dolů, při 29->30 bodů je nepochopitelný skok z 51 let na 40 (věk mezi 40 a 51 nemůžete nikdy dostat, nevím proč) a pak to zas jde dál, za každý +1 bod dostanete -1 rok, až při více než 48 bodech to ukáže věk 20 let, mladší už ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.