Nejste přihlášen/a.
Ahoj, do češtiny mám mít referát o knize + autorovi. Já si vybral knihu od Karla Felta a na tu mám referát hotový. Jenže o Karlu Feltovi jsem na interetu nic nenašel, dokonce ani na wikipedii.cz
Chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás o něm něco neví abych to mohl napsat k tomu referátu. Nemusí to být nijak podrobné, protože hlavní je referát o té knize ale aspoň něco bych tam o něm chtěl mít.
Předem moc děkuji
Když se jedná o knihy nabízí se hledání na internetu spisovatele Karla Felta. Ale nic podrobného jsem nenalezla, kromě pár titulů knih. Jsou z oblasti sportu. Po zadání sport, dokument, foto, novinář + jméno již vyjede pár odkazů. Karel Felt je sportovní novinář, je autorem řady titulů se sportovní tematikou. Nejraději má fotbal, sportovní střelbu, motorismus. Je členem Klubu sportovních novinářů. Je sportovní reportér deníku Právo. Kontakt karel.felt@pravo.cz .Další jsem již nehledala. Ale jistě by se ještě něco našlo.
doplněno 30.01.14 08:52:Je akreditovaný novinář.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.