Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý penis

Od: asdasdasd odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je mi 14, za nedlouho 15. Pročítám hodně diskuze na internetu a doslova mě to nervuje. Je pravda, že má 12ti letý kluk 15,3 cm velkej penis v erekci?

Hodně všichni všude píšou, že mají 13-16cm atd a to jim ani není 14.

Je to hodně flustrující. Mám strach také z první reakce mé holky, až dojde k prvnímu sex.styku. Dost mě to trápí. Ale k věci... můj penis má bez erekce 7,4 cm a s erekcí 9,8cm.

Je to dost malé?

Sperma ještě nemám, jen preejakulát.

Všude ve škole říkají jak ho mají velkýho a já jen tohle. Mám ho dost malého a mě to dost trápí.

Přemýšlel jsem i o sebevražde kolikrát, když jsem byl uplně na dně, protože si ze mě dělala jedna parta až otřesnou srandu, i když jsem nikomu nic neříkal.

JE TO HROZNÉ, co mám dělat? Je šance, že dosáhnu 14 cm v erekci alespoň?

Mám děsný strach hlavně z prvního sexu, někdy v 16-17.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asdasdasd
hodnocení

Po pravdě prosím... děkuji dodatečně.

martinaa*
hodnocení

0x

A ty jako fakt věříš výmyslům, co kdo píše na net? *smich**smich* Fakt si myslíš, že ti kluci píšou pravdu?*smich* A ve škole?*haha* Vymýšlejí si a přidávávají, aby byli zajímavý, nic jinýho.

V klidu, ještě porosteš a budeš sílit, penis se vyvíjí. První styk ani holku zatím neřeš, na to je času dost, až to přijde.

sfloms
hodnocení

0x

Za ten čas bych řekl, že to ještě vyroste. Nějak bych si s takovou věcí nedělal starosti, a už vůbec bych nepročítal diskuze, kde se ani ne 14-ti letí kluci chlubí svým 16 cm přirozením (nevím jestli je to nemožné, ale proboha jsou to malé děti, ti by klidně napsali i 1 m než aby napsali že mají sotva 10). Času máš určitě ještě dost.

broue
hodnocení

0x

Můj bývalý přítel (v té době měl 21 let) a taky neměl bůhví jak velký penis a pro mne to žádný problm nepředstavovalo. Pokud se kluk při sexu snaží i jinak, holka si to užije i tak ;) pro orální sex je to možná ještě výhoda, holka se nebude dávit :)

hop®
hodnocení

0x

Čau, hele, jsem trošku sexuálně ulítlej na mladší kluky, a věř mi, že trošku dokážu posoudit velikost přiměřeně věku.

12-tiletej kluk s penisem přes 15cm je fakt extrém, v tomhle věku jsem viděl něco přes 10cm v erekci a to byl cikánek, a o tomto etniku je známo, že jsou v průměru více a dříve vyvinutí, než my, domácí Češi.

Pětadvacetiletej kluk s osmi centimetry při ztopoření také existuje - toho už chápu, že je ze svého rozměru nešťastný.

Skoro 10cm ve čtrnácti letech odpovídá běžnému průměru, a také si uvědom, že když Ti začne růst později, tak většinou vyroste víc, než Tvým vrstevníkům, kterým se začal zvětšovat dřív.

A na závěr jeden vtip:
Přijde dědeček k doktorovi a stěžuje si, že už mu tolik nestojí, a že všichni jeho kamarádi stejného věku se v hospodě chlubí, kolikrát denně uspokojují svojí manželku.
A doktor mu na to odpoví: "Tak se chlubte také !"

Pochopil jsi ten vtip? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]