Nejste přihlášen/a.
Musím se pochlubit svým úspěchem. V létě jsem koupil starý clio a když jsem se ptal prodejce tak na topení pokrčil ramenama..No jo, to jsem zjistil až později že netopí..A jelikož jsem línej to rozebírat, tak jsem tam pořád lil různý přípravky..Nakonec zabral ocet na kterej jsem jel několik desítek km (ovšem zničí víčko expanzky). Takže konečně topím a původně to netopilo ani v létě což si myslím, že je sakra úspěch a proč tedy vyndávat radiátor, když stačí nalít ocet
ovšem tohle čištění probíhalo asi tak 5x a prolil jsem okruhem tak 200l vody :D ale topím
a rozhodně mě to stálo míň nervů jak to rozebírat
Ocet to umí,ale nmnohdy dojde ke ztrátě elasticity gumových těsnění! O kroužky jsou pak jak z bakelitu a teče to ,kudy může . Viděl jsem to v mnoha případech a řešil ,ne jen slyšel .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.