Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout do tanečního kostýmu

Od: line* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,potřebuju rychle poradit.

Mám zhubnout do tanečního kostýmu - tedy potřebuju. Měla bych mít štíhlý pas a boky.

Zná někdo účinnou dietu,která to udělá?Mám na to asi 2-3 měsíce,a měřím 156 cm a vážím 65 ..

2x týdně mám balet (tento kostým taky potřebuju).Neřekla že bych že mi to nejde (umím to dobře,třeba provaz zvládám atd) ale abych nevypadala jako tlustá baletka.Prosím holky,které jste hodně štíhlé,poraďte.No prostě kdo víte :)

Moc by mě to potěšilo :) Děkuju :-D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sdfjk
hodnocení

0x

Přestaňte jíst a zhubnete.

výtka
Upozornění od sys clayman 29. 01. 2014 08:47:50
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

hodnocení

0x

Ahoj, je divné, že při pravidelném sportu máš takovou nadváhu (nepřepsala ses náhodou?) Nezadržuješ třeba vodu? I kdybys měla měla těžkou kostru a robustní postavu, takovou váhu bys mít při sportování neměla.

martinaa*

2x týdně balet není zrovna extra sportovní zátěž. Pokud jiné dny slečna sedí u komplu a cpe se čokoládou, tak nezhubne.

K dotazu - přidej běh, choď na brusle. Oboje je ideální pro formování postavy. A samozřejmě jez zdravě, po malých porcích, ale často, vyřaď sladkosti a v tvém případě možná i červené maso.

doplněno 30.01.14 09:16:

Právě *placni*

Kamarádka také dělala balet (jako koníček, ne profesionálně). Každý den doma trénovala, aby to byl opravdu balet, a ne jen nějaké "hopsání". Ale samozřejmě nevíme, kolik tomu slečná dává a jak dlouho se baletu věnuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]