Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bananovy koktejl - jaký alkohol?

Od: eb2* odpovědí: 13 změna:

Ahojte vsichni mužete mi poradit jaky alkohol by se hodil do
recepty.vareni.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Neco co nepopere s tim mlekem.ja bych tedy bananovy koktejl radsi nealko, jinak projedte doma barecek a zkousejte.ale co zkusit bily rum? Kdyz se dava do vaj.konaku a tam je taky mleko a smetana.jinak dobrou chut bez zaludecnich obtizi :)

eb2*
hodnocení

Bili rum? normalne koupim nebo v neakem spec. obchode? :D :D jinak dik :)

cuca*

Ja se domnivam, ze ve větším supermarketu bude jiste, ja opravdu radim teoreticky, mne alkohol moc nechutna.ale zadejte si do vyhledavace michane koktejly nebo tak a jiste objevite nejake lahudky.

rum

např v kauflandu, jmenuje se to např. key rum

im9.cz/...

bílý rum se vyložene hodí viz piňa colada, ale klidně by šla i vodka... ta se hodí úplně všude, je to jen čistý alkohol bez chuti (většinou)

felix*
hodnocení

0x

Na koktejly se hodně používá banánový likér. Najdete ho v obchodech i na internetu. Ještě mě napadá Malibu.

hodnocení

0x

Tohle si často dělávám k večeři. Do hospodského půllitru nalámu banán, teď je velice levný, zaliji mlíkem a ponorný mixer vyrobí dobrotu. Alkoholu bych se vyhnula. ;) Moje maminka vysypala do kastrůlku rumové pralinky a s trochou mlíka zahřála, až se pralinky začaly rozpouštět. Pak to nalila do mixeru a dolila mlíko a namixovala. Dobrota veliká!

doplněno 28.01.14 17:11:

Alkohol do mléčného koktejlu, to není dobrý nápad, když příjdou kámošové. Určitě by to bylo dobré, ale mohlo by se z toho udělat blbě *blee* Rozhodně se této kombinaci vyhněte!

eb2*
hodnocení

No ja si taky velcie casto delam tenhle koktejl trebas i jahodovy :D ale rikam hmm 18 volny byt tak neco udelam s kamosema :DD :)

eb2*
hodnocení

No prave proto se ptam ne chtel bych potom s kamošema blit zbytek vecera -_- :D chci to je jako starrt ...

špetka čistého alkoholu jako vodka to nemúže pokazit, ostatně vaječňák se tak taky dělá...

hodnocení

0x

Ahoj. Já bych do toho zkusila přidat vaječný koňak, myslím, že by to mohlo dobře chutnat.

felix*
hodnocení

0x

Slavit 18 s banánovým shakem? :D Ježiš :D Nechceš raději něco tvrdšího? Tohle je pěkně babský pití.

eb2*

Řikam že start :DD pak se pojede 42 atd atd ;) :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]