Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krásné vánoce a pěkný nový rok 2009

Od: milancukrar® odpovědí: 11 změna:

Jelikož jsem dneska naposledy doma u počítače a vrátím se až 4.ledna, přeji všem poradcům jen správné tazatele, tazatelům jen správné odpovědi.

Všem přeji zdraví, pohodu a lásku.

Milan Zadrobílek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Zdravím Milane! Děkuji za přání a přeji Vám a Vašim blízkým krásné Vánoce a vše dobré do Nového roku! To přeji i všem poradcům v Poradně! *pivo*

technikjirik*
hodnocení

0x

Připojuji se a opětuji

19.12.08 06:50
hodnocení

0x

.

19.12.08 07:04
hodnocení

0x

*hej*

Krásné vánoce a pěkný nový rok 2009

jambus*
hodnocení

0x

Pane Milane, i já děkuji za přání a také Vám přeji pevné zdraví ,pěknou Vánoční a Novoroční atmosféru a hodně úspěchu v Novém roce 2009.

hodnocení

0x

Děkujemeeeeeee :D

Také se připojuji a krásné svátky.

P.S. to tady bude klid *hi*;)*haha*

hodnocení

fakt už jedu!

lm®
hodnocení

0x

**slunce* Hodne dobrou naladu, darku plnou hromadu.

V kaprovi pak zadne kosti, jenom snehu at je dosti.

Potom taky jiskru v oku na letosni konec roku.

Na Silvestra piti dosti, na novy rok bez starosti! *

Ps: Mám ráda chytré lidi a těch je tady na "poraďte" dost,proto jsem ráda,že jsem Vás objevila a můžu být s Vámi.

Hodně dobrých rad do nového roku,pevné zdraví,lásku,práci a dobrou náladu všem přeje

Lenka

jabraka*
hodnocení

0x

Jeď si hochu daleko.

Užij svátků vánočních.

Nebuď z toho naměko,

zažij zimu,radost ,smích.

JABRAKA

Krásné vánoce a pěkný nový rok 2009 #2

havlicek*
hodnocení

0x

Dobrý den, pane Zadrobílek rád bych se s Váma poradil jak zateplit kamenný dům z roku 1706. Mohl by jste mi prosím na Vás poslat telef. kontakt? Rád bych se s Váma spojil a poradil se. Můj e-mail je bob.h@centrum.cz Děkuji mnohokrád Havlíček.

hodnocení

Milan Zadrobílek
603 902 651
ICQ 55180641
mailto: milan.cukrar@volny.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]