Nejste přihlášen/a.
Mně se líbí lev. Jeho jednání v přírodě je spravedlivé. Když má hlad a jde lovit, tak řve, tím dává možnost ostátním, aby se dali na útěk a nestali se kořistí. Pak se mi líbí pes Kolie. Je hrdá a při její chůzi, není možné ji přehlídnout. Pak se mi líbí ovečka, je to milé zvířátko a poddajné. Možná si ještě něco vybavím. - stařenka
Dloooouho jsem vahala, co napsat, aby to nevypadalo blbe:D Na nic chytreho jsem ale neprisla...:D Vyberu si delfina Jednak kvuli sve plavecke kariere, jednak je mi ve vode skvele a jednak ho mam tetovaneho. Bohuzel mi chybi jeho ladnost, takze krizenec mezi deflinem a keporkakem
Jako me druhe ja si beru tygra. Je silny, hbity a samotar.
Stačí se podívat na čínský zvěrokruh, tam se většina lidí najde. zverokruh.cz/...
Mám na mysli tu "zvířecí"charakteristiku.
Pozor Krysa je velmi cistotna, v zadnem pripade ji nenajdete v kanalem, ale spise na pudach, sypkach apod., kde je dostatek dobreho jidla. To, co obyva kanaly a zivi se u popelnic, jdou potkani
Pozor to se velmi pleteš.. krysa je špinavé zvíře a nejčastější přenašeč nemocí... kde žije potkan je relativně čisto.. špinavé krysy jej díky agresivnímu boji, špíně a nečístotem snadno vypudí z jeho místa... rozdíl mezi nimi je ten že krysy hledají spíše sušší místa k životu potkan se umí přizpůsobit.. navíc potkaní jako takoví přišli do evropy až v 19st díky zvýšené námořní dopravě.. do té doby byla evropa krysí zemí..
doplněno 19.10.11 14:31:Vždyt jsem psal že krysa vyhledává suchá místa a potkan klidně i vlhká..
A jo zapoměl jsem dělit informace o divokých či laboratorních kouscích.. pravdaže nemoci nepřenášejí jen ti z laborek..
Já ke svému psu. Tomu staršímu, on je přesně jako já. Pohoda, klídek, nesmí se na něj řvát, jinak se zasekne a nemluví. Neničí, neštěká, nedělá naschvály, žije si tak nějak svým životem. Nesnáší cestování, návštěvy, změny. K cizím lidem je opatrný, nejspokojenější je, když jsme všichni doma. Jakmile někdo chybí, je nesvůj. Není to pes jednoho pána, ale celku. Ale zase i doma je nespokojenější, když si ho nikdo moc nevšímá. Stačí mu, že je tam. Jakmile pozná cizího člověka, který mu je milý, nezapomene na něj a vždy jej s láskou přivítá. Jiné si nepustí k tělu a to ho mohou uplácet jak chtějí. Nevezme si. Odejde. Vycítí, když je někomu zle a pomůže mu. (pes tak, že si k němu tiše lehne a prostě smutně kouká, kdyby to někoho zarazilo ) Ale zase, nemá rád vděk, takže hlazení a pozornosti za odměnu, na to kašle. ...
Takže asi tak.
tak to je moc hezká otázka..
Docházím k přesvědčení že jsem vlastně kříženec druhů. Postavou jsem na mrože, ksichtem na orangutana, povahou na štíra = v někom zbuzuju odpor v jiném strach jiný je mnou fascinovám, ale nikoho nenechávám lhostejným(moje znamení) při naštvání na pitbulla, při veselosti na "oříška"(pes) při mrzutosti na jezevce, zaujetím pro věc se podobám jezevčíkovi = trochu blázen nedá pokoj dokud tomu nepřijde na kloub. Ve vztahu k rodině se podobám vlkovi.
No řeknu vám, nechtěl bych se potkat ve stělesnění výše uvedeného... snad je na čase abych už byl i člověkem.
doplněno 18.10.11 14:25:vlk je nesmíně rodinně založené zvíře, verné a starostlivé...
Já se tipuji na brouka chrobáka, jinak též "hovnivála". Přijdou problémy, nemoci apod., snažím se z nich vyhrabat, jako z toho lejna. Jde to, pak si válím tu svou kuličku, svůj majeteček a myslím si, že už konečně bude líp. Ale ouvej - kulička mi padá někam do díry, příkopu a pod. a já tu zase stojím s holýma rukama. A zase nic. A zase jsem v h... a znovu začínám od nuly a snažím se. Prostě se v tom hrabu celý život - chvíli je mi líp a mám kuličku, pak zase ne. Jo a abych nezapomněla, já jsem ten chrobáček i postavou, takže mi opravdu sedí. /a nesmějte se mi/ Jaga.
A navíc to není až tak zlé přirovnání, chrobáček je důsledný, vytrvalý a pracovitý - a to jsou potřebné vlastnosti.
Tak koukám, že čínský horoskop je asi stejná kravina jako ten náš. Sedí na mě maximálně třetina vlastností, které mi u draka vypsal a u zbytku jsem spíš opakem. Jako největší sympaťák z říše zvířat mi přijde orel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.