Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dr. Vac 1+1

Od: profik8* odpovědí: 3 změna:

Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo náhodou nemá skušenosti s tímto výrobkem Dr. Vac,zajímalo by mne jestli je to opravdu tak dobré jak říkají a jestli to opravdu je schopné pomoci.děkuji za info

doplněno 29.01.14 14:37:

Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dejte odkaz na ten zázrak.

doplněno 29.01.14 06:49:

Rumíček, je řeč o přístroji na čištění uší? Už jednou jste se o tomhle takto zmiňoval. ;) Co to je Dr.Vac 1+1?

doplněno 29.01.14 06:52:

zde Bylo to tady?

hodnocení

0x

Taky jsem si ho koupil, ovšem na Aukru za nějakých 150.- Kč. Z reklamního spotu splňuje pouze lechtání, jinak ani náhodou...

kachnik10
hodnocení

0x

Snad to není moc pozdě, ale rozhodně výrobek nedoporučuji. Je to šméčko za moc peněz. Rovnou můžete vlézt do obchůdku k ťamíkům a kouit to stejné se stejným účinkem (tudíž žádným) za stovku. A reklamace je šílená. Zboží vráceno ne do 14-dnů, ale do tří dnů a měsíc a půl stále nemám peníze a paní Stanická na reklamacích lže a nepamatuje si ani ťuk z toho, co mi bulíkovala při předešlém telefonátu. Prý nejsou peníze na vrácení složenkou, tak ji říkám, já to chtěla vrátit na účet, pak že mi peníze okamžitě odešlou, když stále nedorazily, tak mi tvrdí, že byly odeslány složenkou a dokonce o den dříve před předešlým telefonátem, kdy tvrdila, že jim jde okamžitě říct, aby peníze poslaly. Je to přes tel. číslo 518399021 (reklamace) a objednávky těch šuntů na tel čísle 518399020. Tak bacha na ně. A já to poženu výše, nenechám se od nikoho okrádat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]