Teď na zimu? Asi medvědem, který by se uložil k zimnímu spánku. A vůbec by to nemuselo být jenom na týden, co se mě týká, klidně bych celou zimu mohla prospat, když už ji nemůžu z kalendáře vyškrtnout
Naší kočkou... dělá si v podstatě jen co jí těší - chodí si do lesa na toulky po libosti, jinak leží u kamen v teple nebo v mé posteli, dostává nažrat, všichni jí mazlí a hladí... ...akorát by se mi nelíbilo, až by mi náš pes při každé příležitosti strkal čumák do zadku...
Svým vlastním psem. Tak bych se dozvěděla, co dělám špatně, abych se tomu vyvarovala. Když jsem byla mladá, chtěla jsem být na chvíli sexu mužem. Abych věděla, jaké to chlapi mají.
Martine, nechci tě děsit, ale dnes byl na netu článek o ženě, která díky nemoci měla fyzický orgasmus až 50x denně - spáchala kvůli tomu sebevreždu. Ono, všeho s mírou.
A jinak bych chtěl být slon nebo hroch. Líbí se mi, že je špinavej a furt se krásně rochní. a slon neumí skákat, to by mi taky vyhovovalo.
martinjelinek*
50x denně to je síla
ladaadal*
No to nevím, zkoušels to někdy? Po 8.10 budeš grogy, že se budeš týden vzpamatovávat. A zvlášť, když to měla jen fyzický, v podstatě nechtěný. Tohle ji teda nezávidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.