Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým zvířetem by ste se chtěli stat na tyden

Od: niikolqa* odpovědí: 27 změna:

Jen tak ze srandy by mě zajímalo kdyby ste si měly vybrat nějake zvíře jakým by ste byli na týden, jaké by to bylo? A proč?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hadem...ten leží i kdy jde...

krkovicka*
hodnocení

0x
Lenochodem...aspoň bych se pořádně taky jednou vyspala.

Nojo, alelenochod chodí na záchod jednou za čtrvnáct dní nebo tak nějak.

olaf71*
hodnocení

0x

chtěl bych být prasetem (mmj. v čínském horoskopu jsem narozen v roce prasete). pořádně se nažrat a potom se válet.;)

krkovicka*
A na podzim fiknout:)
olaf71*

to ne, byl bych chovné prase, takový malý kanec *smich*

hop®
hodnocení

0x

Svým bývalým pejskem... *smich*

Protože se vždycky měl líp než já... ;)

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím

Asi vránou a v létě páč chci lítat a nechci být hned kořistí, ale pouze na ten týden)).A taky mrznout.

ohneta*
hodnocení

0x
Našim psem a to klidne i napořád. Má se jak prase v žitě.

hodnocení

0x

Teď na zimu? Asi medvědem, který by se uložil k zimnímu spánku. A vůbec by to nemuselo být jenom na týden, co se mě týká, klidně bych celou zimu mohla prospat, když už ji nemůžu z kalendáře vyškrtnout ;)

hodnocení

0x

velká ryba v teplém moři .))měla bych neomezený prostor bez větší námahy a vůbec by mě netížilo tělo .))*palec*

nicozjb*
hodnocení

0x
Komár vydrží celou noc :)

hodnocení

0x

Naší kočkou... dělá si v podstatě jen co jí těší - chodí si do lesa na toulky po libosti, jinak leží u kamen v teple nebo v mé posteli, dostává nažrat, všichni jí mazlí a hladí... :)...akorát by se mi nelíbilo, až by mi náš pes při každé příležitosti strkal čumák do zadku... *smich*

petr123*
hodnocení

0x

Volným ptákem. Ale takovým abych se nemusel bát dravců a měl přitom dostatek potravy. Jen tak si volně létat, žádné starosti, žádný stres... Ach jo...

ladaadal*

Petře, na to by byl ideální Sup. *smich*

hodnocení

0x

Svým vlastním psem. Tak bych se dozvěděla, co dělám špatně, abych se tomu vyvarovala. *hi* Když jsem byla mladá, chtěla jsem být na chvíli sexu mužem. Abych věděla, jaké to chlapi mají. *klik*

jamamba*
hodnocení

0x

Dneska Godzilou, šla bych rozšlapat poslaneckou sněmovnu*tanec*

Mojí želvou, abych mohla prospat celou zimu.

martinjelinek*
hodnocení

0x

Lvem pánem zvířat a někoho rozsápat na kusy. Woooow to bych teda chtěl lovit až by krev stříkala.

hop®

Vlk v rouše beránčím...

Lev v rouše Jelínčím... *smich*

martinjelinek*
hodnocení

0x

Anebo prasetem abych měl 30 min. orgasmus :-D

ladaadal*

Martine, nechci tě děsit, ale dnes byl na netu článek o ženě, která díky nemoci měla fyzický orgasmus až 50x denně - spáchala kvůli tomu sebevreždu. Ono, všeho s mírou.*smich*

A jinak bych chtěl být slon nebo hroch. Líbí se mi, že je špinavej a furt se krásně rochní. a slon neumí skákat, to by mi taky vyhovovalo.

martinjelinek*

50x denně to je síla :)

ladaadal*

No to nevím, zkoušels to někdy? Po 8.10 budeš grogy, že se budeš týden vzpamatovávat. A zvlášť, když to měla jen fyzický, v podstatě nechtěný. Tohle ji teda nezávidím.

ladaadal*
hodnocení

0x

A když jsme u těch zvířátek - tenhle znáte?:

Víte jak zavřete slona do ledničky?

Jednoduše: otevřu ledničku, vložím slona, zavřu ledničku.

A víte, když lev, král zvířat uspořádá celozvířecí povinný sněm zvířat, kdo mu tam nepřijde?

No přece slon - je chudák zavřenej v ledničce.

hop®

Víš jak dáš slona do ledničky? Otevřeš, vrazíš tam slona a zavřeš.

Víš jak dáš žirafu do ledničky? Otevřeš, vrazíš tam žirafu a zavřeš.

Víš jak dáš hrocha do ledničky? Těžko, už je tam žirafa se slonem...

lidus*
hodnocení

0x

Chtěla bych na trvalo být pes u nás doma nebo kocour u dcery.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]