Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký prohlížeč?

Od: ahasver4* odpovědí: 6 změna:

Kdypak tahle oznámení vezmou konec?A to se tu můžu dočíst,že je to nejlepší prohlížeč.A že Chrome je spyware...:)Jaký máte názor na Chrome?

Internet Explorer má kritickou bezpečnostní trhlinu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Střídám operu a internet explorer 8. Chrome mě nezaujal, ale třeba brácha přešel z opery na chrome.
Kritiscká chyba neznamená, že se k tobě hned někdo nabourá, krom toho záleží jestli máš pc rovnou na netu a nebo jsi za routerem s NATem, sice to neni zabezpečení, ale dá se říci, že to taky pomůže.

O tom chromu psal BENa, toho si prosím nevšímej, je to jen jeho úvaha...

ahasver4*
hodnocení

Díky maverick,já střídám IE 9 a toho Chroma.Nějak se mi zdá,že IE 8 byla lepší.Trochu se v tom taky vyznám,v tom zabepečení,být za routerem je jasně bezpečnější.Mě šlo o to,že kdybych počítal kolik kritických chyb už IE zveřejnil,tak mi dojde matematická paměť...:)Jasně,že si dělám trochu legraci.Ale bylo jich dost.Ono vybrat,,nejlepší,,prohlížeč je to samé jako vybrat nejlepší OS,nebo antivir.Nebo třeba ženskou ;) Sto lidí,sto názorů.Důležitá je počítačová gramotnost.Vědět a neklikat na všechno...Ale já byl v začátcícc taky takový.Prostě to chce čas a projít si chybami...:DA slibuji,že tvojí poslední větu si vezmu k srdci...

olaf71*
hodnocení

0x

já jedu Chrome, je nejrychlejší a to je pro mě na prvním místě. čekat než Explorer otevře stránku mě nebaví.

ahasver4*
hodnocení

Díky.Z toto důvodu taky preferuju Chrome.

hodnocení

0x

Taky jsem Chrome kdysi zkusil, ale nějak mě vůbec nezaujal, takže osobně mohu říci, děkuji nechci.

V 99,9 % případů používám Operu i s jejím poštovním klientem a v tom nepatrným zbytku IE

Ale znám dost lidí který Chrome používají a jsou spokojený a o to jde ne?

Takže ono to záleží na vkusu každýho soudruha, že?

ahasver4*
hodnocení

Tvoje odpověď to vystihuje,díky!*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]