Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokazu byt takova jako driv

Od: dobrovolnaa* odpovědí: 3 změna:

S přítelem sem otěhotněla a bylo to neplanovany. Po dohodě jsem svolila k potratu, jelikož z jeho strany byl na mě vyvíjen nátlak. Už je tomu půl roku a já mám problém se opět sociálně přizpůsobit. Nedokážu se bavit tak jako dřív, ani s jeho rodiči. Jeho bratr má děti a ty mám taky problém někdy vystát. Jestli ma nekdo podobny problem, budu moc ráda za každou radu. S pozdravem Petra.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Občas se prostě dějí věci, po kterých už člověk nikdy nemůže být jako dřív. Půl roku se zdá jako velká doba, ale není, a ještě jí asi bude nemálo potřeba. Nejspíš vás úplně vyléčí až vlastní děti, pro které, možná i díky tomuto, dokážete najít lepšího otce... Stalo se a už to nejde změnit, tak tu zkušenost uchopte takovým způsobem, aby nebyla zbytečná, neživte to v sobě, ale využijte k cestě kupředu. Vědět, kdy se musím rozhodnout jenom já sama, vědět, kdo kolem mě je skutečnou oporou... to není tak málo, vlastně je to pro život hrozně moc.

martinaa*
hodnocení

0x

Nedivim se. On Vas donutil k potratu, mozna ted svet kolem sebe podvedome nenavidite, vcetne jeho, jeho rodiny atd. Jen se zeptam - Vy jste dite chtela?

Nic nelamejte pres koleno, zapojte se, az se sama budete citit v pohode. Mozna by nebylo spatne navstivit psychologa, ktery Vam se skrytymi problemy pomuze...

hodnocení

0x

Pokud máte věk nqa vdávání, tak navrhněte příteli svatbu s tím, že po svatbě chcete dítě. Narozením dítěte totiž zmizí trauma z toho potratu. Pokud přítel odmítne, tak si naražte někoho jiného a začněte znova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]