Nejste přihlášen/a.
S přítelem sem otěhotněla a bylo to neplanovany. Po dohodě jsem svolila k potratu, jelikož z jeho strany byl na mě vyvíjen nátlak. Už je tomu půl roku a já mám problém se opět sociálně přizpůsobit. Nedokážu se bavit tak jako dřív, ani s jeho rodiči. Jeho bratr má děti a ty mám taky problém někdy vystát. Jestli ma nekdo podobny problem, budu moc ráda za každou radu. S pozdravem Petra.
Občas se prostě dějí věci, po kterých už člověk nikdy nemůže být jako dřív. Půl roku se zdá jako velká doba, ale není, a ještě jí asi bude nemálo potřeba. Nejspíš vás úplně vyléčí až vlastní děti, pro které, možná i díky tomuto, dokážete najít lepšího otce... Stalo se a už to nejde změnit, tak tu zkušenost uchopte takovým způsobem, aby nebyla zbytečná, neživte to v sobě, ale využijte k cestě kupředu. Vědět, kdy se musím rozhodnout jenom já sama, vědět, kdo kolem mě je skutečnou oporou... to není tak málo, vlastně je to pro život hrozně moc.
Nedivim se. On Vas donutil k potratu, mozna ted svet kolem sebe podvedome nenavidite, vcetne jeho, jeho rodiny atd. Jen se zeptam - Vy jste dite chtela?
Nic nelamejte pres koleno, zapojte se, az se sama budete citit v pohode. Mozna by nebylo spatne navstivit psychologa, ktery Vam se skrytymi problemy pomuze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.