Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou orgonity jen placebo?

Od: kacu* odpovědí: 6 změna:

Už tu jedna taková podobná otázka byla, ale zeptám se znovu. Zajímalo by mne co si myslíte o orgonitech. Je to jen placebo, máte s tím nějaké zkušenosti? Mě to přijde divný, že jen směska pryskyřice, špon a trocha křišťálu dokáže to, co třeba píšou na některých webových stránskách. Např. www.orgonity.eu či www.orgonity.cz. Co si o tom myslíte vy? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki
hodnocení

0x

Jaké "jen placebo"? Placebo má úspěšnost u některých nemocí 30%

sargo*
hodnocení

0x

Páni. Úžasné. Slyším o nich poprvé, s potěšením jsem si početla. To je skvělý! Na to bych nikdy nepřišla. Vždycky jsem si říkala, že vrchol dokonalé kariéry je založit vlastní náboženství a tohle je ještě lepší, protože ovečky neotravují permanentně. A to tam dostali i jedno světové spiknutí! *smich*

Tohle má i do placeba dost daleko. Ale zřejmě některé ty obrazy budou docela pěkné kousky a v interiéru by mohly vypadat zajímavě. Takže jestli se vám líbí, tak do toho, určitě to bude vděčné konverzační téma :) A ty zvonečky! To chci. Kousek industriálního umění mi sem bude skvěle pasovat. *smich*

hodnocení

0x

Bože, jak tohle můžete přirovnávat k placebo? Souhlas naprostý se Sargem, a i s prvním rádcem, (nějak mi vypadl nick, omlouvám se). Nějak se mi to nezdá. není to pokus o reklamu? Není přece možné, abyste se opravdu ptala, co si o tom "myslíme". Nechtěla jste náhodou jenom to, abychom se na ty stránky podívali, a nedoufala jste, že by se někdo z nás chytil a koupil si "zázračné" srdíčko, které nabije pokrmy svou energií?

Jinak jsou to docela hezké věcičky, ale myslím si, že jsou příliš drahé. A výrobce to ví také, tak proto musel vymyslet fintu v podobě takové, jaké uvádí. Když lidé věří na "úžasný přivýdělek z domova", od pana "Vinclíka, Vencla, Špidlíka" a tak podobně, tak proč nenabídnout další blbost.

kacu*
hodnocení

Ne, opravdu to není reklama.. To by ten nadpis zněl jinak :) .. Jen jsem chtěla vědět, co si o tom myslí jiní lidé.. Děkuju za odpovědi. Kaču

OK, Kaču, beru, a doufám, že jsi s odpověďmi spokojena. :) S.

kacu*
hodnocení

Jsou různorodé, ale ano.. :) děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]