Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky Jay Baxter

Od: tomba* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím Vás neznáte někdo značku hodinek Aviator, ale hlavně mě zajímá značka hodinek Jay Baxter, hlavně na aukru jsem jich našel spousty, a hodně se mi jich líbí, jsou za super peníze, nevíte někdo o té značce, kvalitě atd, něco?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych za tím viděl Činu. Ale proč ne? Za tu cenu a ten výběr krasnehodinky.cz/...

doplněno 14.10.11 21:31:

Bral bych to jako stylový módní doplněk. Na běžné nošení používám už 7 let reklamní hodinky od stavební spořitelny. Tvrzené sklo, čitelný ciferník, arabské číslovky, velmi přesné - v Liedlu podobné prodávali za 90 Kč. Až doslouží ...

tomba*
hodnocení

No prave ,nato mame uplne stejny nazor, tak sice to jsou s postovnym za 400 krasny hodinky, ale tak aby vydrzeli jednou, dvakrat, to je taky na nic ze :P

Podivejte se nekde, kolik stoji alespon nizsi stredni trida kvalitnich hodinek...Pak se podivejte co stoji jen samotny znackovy strojek do hodinek..A bude Vam jasne, ze za 400Kc neni mozne vyrobit ani slusny pasek k hodinkam..natoz kompletni hodinky.
martinaa*

Ja mam tyto, jsou kvalitni a pritom nestoji tisice. :)

martinaa*
hodnocení

0x

Baxterky jsem si kdysi koupila pres aukro, kvalita nic moc, mela jsem je parkrat, vubec mi nesedely. Nastesti staly dve stovky...

A vetsinou nabizi napodobeniny ruznych znacek - co se desingu tyce. Tipuji Polsko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]