Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 16 jsem kluk krom tohoto úplně zdravý, pod pravou bradavkou se mi udělal nějaký útvar, na pohmat působí jako zvětšená uzlina, (tuhý útvar-nezdá se že by byl součástí kůže-působí jako podkožní-ale nevyznám se..) po zmáčknutí (nikoli samovolně) vytéká malé množstí průhledné tekutiny připomínající vodu (nevylučuji že to voda je), možná je trochu hustčí, ale to se může jen zdát. Chuť nemá. Chci se zeptat, co to může být. Děkuji
Že POD bradavkou je divné, za určitých okolností (hlavně splašených hormonů) se může i chlapa něco vycedit, ale z bradavky, ne pod ní. Vím, že jste to asi nechtěl slyšet, ale šup k doktorovi (A dejte vědět, co vám řekl.
)
Aháá, tak to jo Tak to zní jako nějaká malá cysta, většinou se sama vstřebá, ale měl by to doktor skouknout, jestli tam nemáš zánět, ať se ti zbytečně nerozjede. Někdy je to i z léků nebo jestli posiluješ a piješ nějaké proteinové dryáky, tak i z toho, věk máš i na všechna hormonální šílení. Nejspíš dopadneš jako kejikl níže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.