Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má tento přístroj ještě nějakou cenu?

Od: plechacek* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda má tento přístroj ještě nějakou cenu, případně jakou. Našel jsem to na půdě. Díky moc

Má tento přístroj ještě nějakou cenu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, pro nás ani ne, pro sběratele bude mít hodně velkou cenu. Napište Jardovi na kolik by ho ocenil, viz níže odkaz.

Československé hi/...

doplněno 26.09.11 16:26:logický analyzátor Schlumberger

Na první pohled se nejedná o žádný přijímač, ale o měřící přístroj. Soudě podle konektorů zas až tak starý nebude, odhaduju tak 70. - 80. léta.

solenza*

Podle mě se jedná o nějaký starší analogový osciloskop.

jarmik*
hodnocení

0x

Jde o štěstí najít někoho, koho to osloví. Možná bych zkusil německou ebay, jestli se někdo chytí.

mkat*
hodnocení

0x

Je to nejaky logicky analizator.Neviem prečítat vyrobcu ,alebo čo to je napisane v ľavom hornom rohu.Možno aj v zadu na nejakom štitku.Skus to hodiť do googlu a niečo ti určite vyjde.No a podla toho si môžeš už určit nejaku cenu.

plechacek*
hodnocení

je tam napsáno Enertec Schlumberger. Ten ebay asi zkusím. Díky

dzordz*
hodnocení

0x

technologymuseum.eu/...

1980 :) a opravdu analyzátor logických obvodů

plechacek*
hodnocení

A přibližná cena nyní? Netuším zda jde o funkční přístroj

dzordz*

I kdyby byl funkční, bude cena nulová. Jedině najít nějakého nadšence nebo sběratele, jak už radili nahoře. Pak asi dle domluvy.

Těší mě, že jsem ten věk odhadl správně*tanec*

jabraka*
hodnocení

0x

Takový logický analyzátor jsem provozoval před dvaceti lety,pořizovací cena byla kolem 30 tis.

spscv.cz/...

JABRAKA

hodnocení

0x

Pokud se ho chceš zbavit tak bych doporučoval přes aukro.Staré zařízení se tam prodávají dobře protože se vždy najde nějaký sběratel.Hlavně ho nevyhazuj to by byla škoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]