Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v Chorvatsku - kontakty

Od: hahycek* odpovědí: 9 změna:
Scháním nějaký kontakty na ubytování v chorvatsku pro rodinu s dětma. Poraďte pokud máte zkušenost. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chceš radu?

Vem rodinu a jeď , věř tomu že vždy seženeš ubytování.

Kolega v práci se jednofho dne večer vydal do Chorvatska a v 6.30 až byl na místě tak za cca 1 hodinu hledání soukroných privátů si jeden našel.

tak to dělá asi 6 let, každý rok na jiné místo a vždy najde ubytování.

*frajer*

Přes cestovku nejezdi!

hahycek*
hodnocení

no jo jet sám tak není co řešit ale máme 3 děti tak to není tak jednoduchý. Brácha taky takhle jel a sehnal ale nic moc!
jarmik*

Potvrzuju, že přesně takhle jezdí dva moji kolegové každoročně, tzn. na blind a hledají až na místě. Dodávám, že v obou případech početné rodiny (2 děti, 3 děti). Zatím si nikdy nestěžovali. Asi by se mělo říct, že to fakt nejsou lidi, který by neměli na dovolenou, ale dělají to takhle, protože se jim to líbí.

claire*
hodnocení

0x

Od čeho jsou cestovní kanceláře? Dneska vám klidně zajistí jen ubytování, jestli chcete vlastní dopravu, a nabídka je VELMI pestrá.

macek7411*
hodnocení

0x

Musí se tam přijet ráno, nás vezl pronajímatel asi dest kilometrů a pak jsme jeho betonovou pláž odmítli, ale pak jsme sehnali bezva privát.

likvidator*
hodnocení

0x

Tento rok jsem byl v Chorvatsku, asi 4km od Makarské (cca 1000km z Moravy). Jel jsem tam na popud známé, která je v důchodu a baví se tím, že tam v červnu jede a v září se vrací. Má velice dobré místní znalosti a známosti - při včasné rezervaci není problém ubytování 50(slovy padesát) metrů od moře - pokud by jste chtěli, je i možnost s dopravou. Za cestu tam i zpátky z Brna je to na osobu 2000,-Kč, což je si myslím za pusu (1,-Kč/km).

hahycek*
hodnocení

No mě by stačili nějaký kontakty přímo na ubytování. Dopravu mám vlastní to není problém. Jedná se o to aby bylo dobrý ubytování a moře. Mám 3 děti tak hlavně pro ně aby to mělo smysl. A ubytování aby zase nebylo moc drahý. pokud by byly nějaký kontakty tak bych byl rád. Dík
likvidator*

Sazba tam byla 18,-euro na osobu/den s tím, že v ubytování byla vybavená kuchyň na elektriku i plyn, takže jsme si vařili sami, aby jsme ušetřili ...televize atd. Zeptám se známé, jestli na ni můžu dát kontakt - nevím, jestli by jí to bylo příjemné, když by se někdo ozval bez ohlášení.

kolega to měl letos za 10 euro os/den, ale od příštího roku ho to bude stát 11euro.

a měli celé horní patro vilky pro sebe, výbava jako "doma"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]