Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manipulace s hlasováním

Od: ahasver4* odpovědí: 10 změna:

Původně jsem tu otázku chtěl dát do rubriky počítače a příslušenství,pak jsem si řekl,že tady jí bude lépe.Na Novinkách.cz probíhá standartní diskuze k nějakému tématu.Probíhá také standartní hodnocení pomocí kliknutí na plus či mínus.Vše se drží v relativním normálu.Ale pak se objeví na diskuzi jedna osoba,stále tatáž a začnou se s hodnocením dít divy.Během pár sekund se z plusového hodnocení,dejme tomu 150 kladných,stane 150 mínusových a naopak.A moje otázka zní:Může být zabezpečení serveru Novinek tak špatné aby se do jejich databáze dostal někdo z venku?Nebo to lze udělat jen pomocí někoho uvnitř systému?Co myslíte?Děkuji za každou odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Podvádět s hlasy u komentářů? Co by z toho měli? :) Mně to zní spíš jako nějaká chyba.

doplněno 12.10.11 01:21:

To bylo myšleno k tomu neoprávněnému zásahu. Ale možná je někdo dost malicherný na to, aby si zařídil hromadné naplusování svého komentáře (víceméně) regulérní cestou.

ahasver4*
hodnocení

Škoda,že se na to nepodíváte.A co by z toho měl?To by jste musel číst jeho názory,leští si tím ego...:)Ale během,řekněme dvaceti vteřin,přece nejde regulérně změnit +150 na -150...

doplněno 12.10.11 01:45:

A ještě dodám,že ta změna nastane najednou třeba u,řekněme,třiceti diskutujícich.Těch,kteří s ním evidentně nesouhlasí...To je mi divné...Na jiných diskuzích se to neděje.Jen u těch do kterých vstoupí on...

dzordz*

Však já bych se na to podíval, kdybych věděl kde a na co a nemusel u toho sedět hodiny a čekat, až se změněj čísílka :)

Správci možná znají nebo tuší pravdu ..

ahasver4*
hodnocení

To bych po člověku,který se honosí titulem docent ani nechtěl...:)Jen mě to zajímá jako technický problém.Jinak je mi to ukradené.I když,neměli VV taky hlasování po internetu?Jak asi bylo věrohodné?

lidus*
hodnocení

0x

Zdravím, také občas žasnu když v soutěži foto den ze dne má nic neříkající fotka 100 hlasů, vím, že se lidi domlouvají o hlasování na faceboku a že šikovný počítačový fanda umí spoustu věcí.

ahasver4*
hodnocení

No právě!A proto mě zajímá,zda je možné,že mají Novinky tak slabé zabezpečení proti vniknutí zvenku,nebo to musí být někdo uvnitř systému.

doplněno 12.10.11 09:50:

Když jste zmínil FB,to je mi jasné,že se lidi takhle domlouvají,já sám mám několikrát do týdne v mailu či na Lidech žádost na plusové hodnocení maminky,dětiček a vím já koho ještě.:)Ale to trvá celý den,ta změna.Tahle se odehraje během pár vteřin u mnoha lidí.

doplněno 12.10.11 09:52:

A také zdravím a omlovám se,že jsem tak neudělal hned na začátku...*zed*

Lze z venku..lide jako Vy, já...stačí znalosti a lze to... uvádět zde ni nebuduu..PROSTĚ TO LZE .

ahasver4*
hodnocení

Takhle řečeno,je to jasné.Moc děkuji za odpověď Vám i ostatním.

lui*
hodnocení

0x

Jedna z možností: Existují PR agentury, které tyto služby nabízejí. Když má někdo dost peněz, jde všechno.

ahasver4*
hodnocení

Tohle za prachy?Tak to už musí být na diagnózu...:)Ale díky za uvedení té možnosti.Člověk by nevěřil,co vše je možné si objednat...*uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]