Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nevíte co stým mám dělat.Nikdy mi to nedělalo až posledních pár dnů.Děkuji.A nejde to ani za chvíli či za den.
Píše mi to toto:
Ke skutečným stránkám accounts.google.com se nelze připojit
Bezpečné připojení ke stránkám accounts.google.com je aktuálně něčím narušeno.
Zkuste tuto stránku načíst za několik minut, nebo ji načtěte, až přepnete na jinou síť. Pokud jste se nedávno připojili k nové síti Wi-Fi, před načtením dokončete přihlášení.
Pokud byste stránky accounts.google.com navštívili ihned, mohli byste své soukromé údaje sdílet s útočníkem. Aby Chrome ochránil vaše osobní údaje, načte stránku až ve chvíli, kdy bude moci navázat bezpečné spojení se skutečnými stránkami accounts.google.com.
zkuste si vytvořit zkušebně nový účet na windows ,zda to pak půjde...a pod tímto novým učtem se na stránku zkuste připojit..vytvoření nového učtu:
Start | Ovládací panely | Přidat nebo odebrat uživatelské účty
Vytvořit nový účet, v novém dialogu pak vyplňte pole Nový název účtu a zvolte jeho typ.
Stisknutím tlačítka Vytvořit účet založte právě definovaný nový uživatelský úče
doplněno 27.01.14 18:33:pokud to stále nepujde je problém jinde
zkusila bych asi "vrácení systému" o nějaký ten pátek zpět...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.