Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer nevím jak začít...dlouhodobě cvičím a nevidím na sobě žádné výsledky čím to je? Kolik hodin denně musím cvičit nebo kolik týdnů,dnů,měsíců,roků musím cvičit abych dosáhl mé vysněné postavy co chci! Kupuji si Proteinové tyčinky a uvažuji o tom že jsi koupím aj tablety pro narůst svalové hmoty pomůže mi to? P.s A do posilky se mi nechce chodit toradši budu cvičit doma s činkama..chci také vypracovat si pořádné pevné bříško to se holkám líbí přece ne?
Můžete mi nějak pomoct? Děkuji a Nashledanou..
Co je to "dlouhodobě cvičím"? A jak cvičíš? Pokud cvičíš jen tak doma, tak taky možná cvičíš úplně blbě, špatnou technikou.
Někomu prostě supersvaly nenarostou, ani kdyby v posilce bydlel, někdo naopak maká s poloviční námahou a vypadá jak Schwarzenegger. To záleží na stavbě těla, genech.
To aby to bylo vidět není jen o cvičení ale také o správném dýchání při cvičení, správném nastavení váhy a počtu opakování, dále především jídelníčku a pitném režimu, prostě celkové životosprávy. Cvičení by nemělo být o tom rychle nabrat svaly a bejt metrosexuál na koupaliště, ale o tom, aby jsi se celkově cítil lépe, uděláš tak něco pro své zdraví a fyzický zevnější vzhled, takže si i zvedneš sebevědomí. Cvičit se dá všude, záleží co chceš posilovat. Mám dva stroje doma, pár činek přímo v práci a pak tam máme i celkem slušně vybavené fitko, nejsem žádná korba, ale kdybych chodil pravidelně alespoň 2-3x týdně, tak za půl roku by to na mě bylo vidět. Bohužel na to nemám čas. Ve fitku je důležité i to, že když něco děláš špatně, tak ti to tam někdo řekne a poradí ti, aby jsis třeba neoddělal klouby, nedostal svalovou horečku apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.