Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesnáším život- co s tím

Od: hana1* odpovědí: 13 změna:

Vím že tady byl již podobný dotaz ale rozdíl je mimo jiné ve věku: je mi 11 let

a táta ani jeho přítelkyně- Lenka se o mně moc nestarají. táta hodně kouří

kdyby nekouřil tak by mohl chodit dříve z práce.Nemám moc oblščení. Když dojde nějaké jídlo musím to říkat

a nevzpomenou si na to sami to samé je s různými čistícími prostředky.

Podobné je to i s mým domácím mazlíčkem .Uklízet celý byt i třeba čistit záchod musím občas taky. Mám o 4

roky mladšího bráchu a ten mě furt otravuje a dělá mi náschvály a ve škole mě ještě ke všemu otravují kluci.

3tve mě že některé děti si žijí v luxusu a v klidu a stěžují si kvůli tomu že jim např. jednou mamka neudělala svačinu.

Navíc jsem si prošla i hnusnou již minulostí kterou nebudu uvádět.

Můj den: dělám si sama svačiny snídaně atd. potom přijdu ze školy

zorganizuji všechny potřebné věci kromě vaření. A dál nevím co mám dělat nemám ani žádné peníze.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Najdi si na Seznamu Úřady - Samospráva a překopíruj to, co jsi zde napsala na e-mailovou adresu odboru sociálního a péče o děti.

A nezapomeň to odeslat!

doplněno 10.10.11 17:07:

Ten odbor najdeš na příslušném Úřadu městské části (v Praze) nebo na Obecním úřadě a podobně.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ahoj opravdu ti je 11? Píšeš jak vysokoškolák ;) kdybych ti měla odpovědět,hledej pomoc u příbuzných-třeba prarodiču a mimo to-kde máš Mámu?
hana1*
hodnocení

mamka s tátou nežije. Mimochodem- hodně se snažím takže si nemyslete že se nesnažím uklízet atd.

hodnocení

0x

Kecáš, že jsi tak malá! *stop*Ještě se tě zeptám, co ty děláš pro to, aby to byl pěkný domov a rodina lidí, kteří se mají rádi, věří si, podporují se, jsou spolu rádi. Rodina najsou jen oni, rodina jsi i ty. Není to jen o tom, že je lednička plná a je uklizeno. Je to i o vztazích. A jestliže ty jsi protivná, nic ti není vhod a vůbec, děláš všecko pro to, aby se ti všichni raději vyhnuli, pak se nediv, že je to tak, jak to píšeš.*jasne*Chovej se tak, jak si přeješ, aby se chovali k tobě.

hana1*
hodnocení

já se k nim chovám dobře! a slzy si nechávám pro sebe nedávám najevo svůj vztek

Ani vztek, ani slzy! Klid, pohoda, laskavost! Všichni se k tobě po čase začnou také tak chovat. I ty svým chováním a jednáním tvaruješ rodinu a přispíváš k její pohodě nebo naopak k rozladěnosti a strohosti. Jak jsi kritická k ostatním, začni u sebe. Pohledem na sebe. Všechny změny začni sama se sebou!*hej*

hodnocení

0x
V té otázce ti bylo 14 let! Co jsi najednou omládla?

lidus*
hodnocení

0x

Hana a Jana, já bych se sešla a probrala společně, konečně můžete u toho i uvařit!

martinaa*
hodnocení

0x

Kdyby jsi tento dotaz polozila za dva mesice, mozna by si nekteri vzpomneli na minuly prispevek pod nickem jana. Ale davat tri dny po sobe ten stejny dotaz s malymi odlisnostmi je trapne, myslis, ze jsme vazne tak pitomi?:D:D

Rekni rodicum, at ti najdou nejakou aktivitu, at nevysedavas u PC a nevymyslis boudy na lidi. Lez ma kratke nohy, na to pamatuj:)

lol*

opět další fake této poradny..

lol
Vypadá to tak, že opět obviňuješ poradnu...poradna za to nemůže! Ta dívčina není sama, co mění nicky! Mohl bych jmenovat... A více uživatelů vymýšlí, sranduje a zkouší, a na celém webu...

dery*
hodnocení

0x

Nevím, co je pravda na řečech, že tvůj příspěvek je kec, ale odpovím, jako kdyby to bylo myšlěno vážně: musíš vydržet. Je to těžké, ale dá se to. Od 15 let si můžeš najít brigádu a přivydělávat si na oblečení, o kterém píšeš, a na další věci a hned to bude jednodušší. Určitě se nevyplatí házet flintu do žita - jakmile dospěješ a osamostatníš se, budeš si žít jen a jen po svém. Stačí vydržet.

technikjirik*

Neumím odpovědět tazatelce, ale vyjadřuju svoje sympatie k odpovědi "Dery" Bez ohledu na možnost že je otázka "fake" odpovídá na jádro otázky a ještě rozumě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]