Nejste přihlášen/a.
Poradí mi prosím někdo z čtenářů,jak a čím ,hlavně v brzké době se dá navýšit hodnota Trombocytů-mám 118-inside-
To je divná otázka. Něco chcete ošulit, otázka je co? Skoro určitě to bude nerozumný počin. Jestli nedůvěřujete svému lékaři, vyměňte ho. ![]()
Příčin může být více, takže ani léčba není jedna. Papkat vitamínky a být hodný na svá játra určitě nic nezkazí. ![]()
Jednou jsem na internetu viděl docela rozsáhlou diskusi a zvýšení počtu trombocytů přírodnímu látkami Uváděl se šípkový čaj a z vlastní zkušenosti se domnívám, že trochu pomáhá . ( pro informaci mám chronickou leukémii ) , obecně se uvádí dodávat vitamin K třeba pomocí vařené brokolice. Ta ho má největší množství.
U velké části pacientů lze dosáhnout zvýšení počtu destiček, byť často přechodného, pomocí kortikosteroidů nebo imunoglobulinů.
Další info můžete najít zde trombocytopenie.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.