Nejste přihlášen/a.
Poradí mi prosím někdo z čtenářů,jak a čím ,hlavně v brzké době se dá navýšit hodnota Trombocytů-mám 118-inside-
To je divná otázka. Něco chcete ošulit, otázka je co? Skoro určitě to bude nerozumný počin. Jestli nedůvěřujete svému lékaři, vyměňte ho.
Příčin může být více, takže ani léčba není jedna. Papkat vitamínky a být hodný na svá játra určitě nic nezkazí.
Jednou jsem na internetu viděl docela rozsáhlou diskusi a zvýšení počtu trombocytů přírodnímu látkami Uváděl se šípkový čaj a z vlastní zkušenosti se domnívám, že trochu pomáhá . ( pro informaci mám chronickou leukémii ) , obecně se uvádí dodávat vitamin K třeba pomocí vařené brokolice. Ta ho má největší množství.
U velké části pacientů lze dosáhnout zvýšení počtu destiček, byť často přechodného, pomocí kortikosteroidů nebo imunoglobulinů.
Další info můžete najít zde trombocytopenie.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.