Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto zastavující ostatní (pouze německá) auta

Od: cocinkamichalka* odpovědí: 9 změna:

Ahoj rádcové,

dnes jsem (jako několikrát do měsíce) s přítelem jela naši trasu Praha-Teplice po D8. Nad Bořislaví ZASE stálo na zastávce německé BMW a "hnedočechem" v košili a kravatě zastavoval auta, výhradně německá. Určitě jde o nějakou kulišárnu! Tohle BMW tam totiž záhadně stojí cca 2x do týdne, takže porucha auta podle mě nepřipadá v úvahu.

Co má tento pán asi za lubem? Máte s tím někdo zkušenosti? Mám se já - jako občan - nějak zachovat (volat policii atd.)? Myslím si, že na policii to není - vlastně tam jen stojí a nikoho "neohrožuje"... Nevyprdli by se na to policajti?

Jen tu BMW-potvoru vidím a ježí se mi všechny chlupy.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste to oznámit policii že máte jisté podezření, pokud nebudou úplně líní a budou trochu co k čemu, tak si ho prověří. Já bych to zkusil, myslím že tím ušetříte trápení mnoha (možná) ošizeným/okradeným lidem a sama z toho budete mít dobrý pocit :)

hanher*
hodnocení

0x

V médiích se to řeší pořád - jednou jim dojde nafta, zapoměli doma peněženku, tak Vám nabídnou zlatý řetízek za pár stovek, ale ve skutečnosti je to dobře vyleštěná mosaz.

cocinkamichalka*
hodnocení

Takhle prý se usadili na Cínovci a nabízeli falešné zlato (říkali v rádiu) - tak tohle bude asi vymístěná bořislavská buňka :-D

olaf71*
hodnocení

0x

zastavte a uvidíte. samozřejmě pro jistotu nabitou devítku.

cocinkamichalka*
hodnocení

O naši ústeckou SPZ bohužel pán nejeví zájem ;)

hodnocení

0x

Ano, také si myslím, že nabízí k prodeji "zaručeně kožené" bundy či "zaručeně zlaté" šperky. Němci jsou na tom s penězi daleko líp než my, proto onen opálený cítí solventnost a zaměřuje se pouze na Němce.

Za totality podobní fiškusové stávali u silnic, na parkovištích a nabízeli "veksl - čenž," ale to už dneska není aktuální, bony i marky zmizely v propadlišti dějin.

Jestli máte s přítelem možnost, půjčte si auto s německou značkou, v pohraničí to není až takový problém, projeďte se kolem něho a uvidíte s čím na vás vyrukuje. Docela by mě to samotnou zajímalo. ;) Jaga.

cocinkamichalka*
hodnocení

Marcelko, taky by mě to zajímalo - ale bohužel i když bydlíme v německém pohraničí, tak německy opravdu ani nerozumíme :-D Moje domněnka je, že zastavuje Němce, protože normální Čech by cikánovi nezastavil. Prostě ze strachu.

roboot*
hodnocení

0x

Naprosto stejné zkušenosti. Na Liberecku a Hradecku se pořád stále dokola opakující scénář.

Cigán (nebojme se to říct) většinou na výjezdech z rychlostních silnic stojí, auto u kraje a mává na jedoucí řidiče jako že je v nouzi. Co jim pak nabízí netuším, ale je to svinárna největšího kalibru jelikož je zastavuje i na opravdu velmi frekventovaných a nebezpečných místech.

Je na přesdržku, jednou jsem už s nervala nevydržela a jak mával ukázala jsem na něj fakáče *smich* Koukal jak bulik.

hodnocení

0x

Pokud se jedná o občana s tmavší pletí, tak bych neváhal informovat Policii ČR s tím, že mám podezření na nějakou nezákonnou činnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]