Nejste přihlášen/a.
Služeb této a podobných společností jsem naštěstí neměl příležitost využít a dělám vše proto, abych je nepotřeboval ani v budoucnu. Docela mě fascinuje, kolik dnešních inzerátů se týká oddlužení. Před deseti lety byly inzertní rubriky bulvárního tisku plné sexuálních linek 0609, před pěti lety supervýhodnými půjčkami, teď je v módě oddlužení, co to bude za dalších pět let? Nicméně, tato a další společnosti nejsou charita, neposkytují své služby zdarma. Jelikož moc hotovosti asi nemáte, budou si strhávat provizi z přeúvěrovaného produktu. Otázka je, zda je ta společnost seriózní, dle www ( http://www.mbcz.eu/) stránek bych ji dal kladný bod, nicméně už ten název, Money back, tedy peníze zpět, je zavádějící a vlastně nesmyslný. A já nevím proč, ale mám dojem, že chce tak trošku využít popularity GE Money Bank, jak tu někdo nastínil. Ono vietnamci také prodávají Nake a PolyStation...
Vojto, trpělivost, určitě ještě někdo odborně poradí a odpoví, je dobře, že se ptáte, abyste nenaletěl. - stařenka
osobni zkusenost nemam s touto spolecnosti(bankou bych to nenazyval), ale mam zlkusenosti s mensimi dluhy a stresem z toho ze po mne sla banka od rana do vecera. Doporucuji nejdriv kontaktovat nečjblizsi okruh rodiny nez se upsat nejakym neznamym spolecnostem, ikdyz slibuji modre z nebe.
Mozna bys mohl zkusit stesti na Bankeratu, ale i tam bych doporucoval opatrnost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.