Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky, tohle je něco pro vás

Od: inzinyrka® odpovědí: 13 změna:

clarrissegill.com/...

Krásní chlapi a krásné hlasy.

Hezkou sobotu přeji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Mně to nejde rozkliknout. *zed* - stařenka

hodnocení

mygospelworkers.org/...

a tady to půjde?

pt®

Děkuji, už to jde, už poslouchám tu nádheru.*pusa* - stařenka

hodnocení

0x

Ahoj, děvčata, je to opravdu krásné. Díky, inženýrko, že si to neposloucháte jen sama "na sobce", ale vzpomněla jste si i na ostatní, podělila se a potěšila nás taky. Hezkou neděli všem.*klik* Jaga.

hodnocení

0x
Znám to, mám to jako prezentaci.Dovolím si také poslat jeden odkaz, který ráda poslouchám, vybrat si můžete podle toho, co se Vám líbí. Podle fotografie, nebo si napíšete jméno zpěváka. Demis Roussos,Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, prostě nádhera.Odkaz na nádhernou hudbu: uwall.tv/... pěkný poslech v domácím prostředí.Viky

ann*
hodnocení

0x

Jejdá, no krásný a ještě k tomu ten aréna - amfiteátr, kde jsme se byli letos o dovolené projít *slunce* ta romantika, při západu slunce, pohledem oknama ven na zčeřené moře ... chjooo a teplíčko, opálení chorvati ... doporučuji a není to zas tak daleko : flickr.com/...

jitta
hodnocení

0x

Tak jsem si to poslechla,jen mi vrtá v hlavě,co to je za skladbu.Něco mi říká,že ji zpívá Karel Gott,ale víte někdo jak se to jmenuje?Asi blbnu-není to Alžbětinská serenáda?Kdo ví,řekněte,ať to pořád nemám v hlavě.*zed*Díky Jiřka

dzordz*

http://en.wikipedia.org/wiki/Amazing_Grace

doplněno 10.10.11 15:52:

Hmm ten druhej odkaz mi nějak vypadnul,

jitta

Díky,už bude moje dušička klidná a hezký den Jiřka

hodnocení

Zpívá to Karel Gott jako Už z hor zní zvon. Ale není to taková krása jako ten čtyřhlas.

dobrak*
hodnocení

0x

Za nás chlapy (já a syn ) musím říct nic moc 4kusy kvílejících tepláků *vtip*

Ahoj, dobráku, tomu se říká "kyselé hrozny". Něco se synem sezpívej, natoč, pošli na Poradnu a pak budeme hodnotit. Uvidíme, kdo bude vítěz.*smich* Jaga.

pt®

"dobráku", Vy jste holka? - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]