Nejste přihlášen/a.
Hezký den, dnes jsem zažila na benzince obsluhu, která se mě ptala, zda si přeji natankovat či vyměnit vodu v ostřikovačích atd. Jedná se stálé služby, nebo to byl nějaký brigádník, co bere dýška? Jsem zvyklá na mytí oken, také každoročně brigádničím na benzince, ale toto jsem viděla poprvé.
Hrozí při těchto službách nějaký problém (nic mě nenapadá)? A jsou tyto služby vůbec potřeba?
Zcela jistě to byl brigádník. Problém hrozí snad jen ten, že to bude nějaký neumětel a něco nezvládne. A potřeba? Pokud chcete, můžete jich využít, pokud ne, nemusíte. Vše je Vaše volba.
To bylo asi na Shell, ne? My máme firemní Shellcard, takže tam brát musíme. U některých čerpaček mají některé stojany označené jako ,,Stojan s obsluhou´´ a tam se motají právě tito pracovníci. Těžko dnes soudit, jestli jsou kmenoví, nebo na brigádě, ale jsou tam furt stejní. Já je tedy slušně odmítám, protože opatlat přední okno a polít benzínem blatník umím též. A ještě dělá psí oči o dýško, jenže když člověk tankuje denně, tak to pak leze do peněz. Takže vrazím pistoli do nádrže, než se to naplní umeju si okna a světla a za ušetřené mince si dám kafčo
Na ja, Shellka Ja se treba klidne priznam, ze okno umim umyt dost dobre, az byli nekteri ridici prekvapeni, ze nejsem ze zastupu tech, co ho osmrdlaji behem minuty a jeste cekaji dvacku. Taky me to umyvani strasne bavilo a docela jsem si i pokecala se zakazniky, takze mam malicko jiny pristup
Tak vymena motoru stoji dost... To bych nechala brigadnika hezky zacvakat. Splest se ci udelat chybu muze kazdy (ja tez jednou ulomila zterely sterac), ale take za ne musi nest odpovednost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.