Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička z reklamy

Od: majkiii odpovědí: 2 změna:

Zdravím! Mám takový problém. Znáte to, když koukáte na reklamu a nemůžete zjistit, jak se jmenuje písnička? Pro to už teď jsou různé servery a vyřeší snad každou reklamu. Jenže já to mám naopak. Zaboha si nemůžu vzpomenout, kde zazněla písnička (hlavně úvodní část) Dívka s vlasy jako len od Debussyho. Už jsem zoufalá a myslím, že se z toho brzy zjevím, jestli to nezjistím :) Help me, please! :))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Tuto skladbu od Debussyho v klavírní verzi i flautě jsem na Webu našel,Ale není to z reklamy.Kromě toho si vzpomínám,že to byla znělka snad Nedělní chvilky Poezie na ČT.

JABRAKA

doplněno 27.11.08 17:41:

Ještě odkaz

www.youtube.com/watch

JABRAKA

doplněno 27.11.08 17:50:

Ještě jeden odkaz.

www.youtube.com/watch

JB

majkiii
hodnocení

Děkuju, o tom, že to bylo znělka vím, ale 100% to bylo i v nějaké reklamě. Každopádně děkuju za snahu i za odkazy - ten houslista nemá chybu *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]